Essential..
-
usta bu programı nerden download edebiliriz bilgisi olan varmı
-
by_felsefe bunu yazdı:
Al hocam sana adres şifre: tahribat.com
-
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
by_felsefe bunu yazdı:
Al hocam sana adres şifre: tahribat.comhttp://www.turkupload.com/file.asp?d=442959066
eyvallah hocam alakandan dolayı çok teşekkür ederim -
By_felsefecan verdigim eski sürümü yeni sürümüde var eski sürümünü upload ettim ama istersen yeni sürümünüde upload ederim yanlız şunu bil eskisinin kullanımı daha kolay diye eskisini upload ettim ama yenisinde daha cok özellik var isteyen olursa PM atsın yeter..yada isterseniz upload edim siteyi verim
-
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
By_felsefecan verdigim eski sürümü yeni sürümüde var eski sürümünü upload ettim ama istersen yeni sürümünüde upload ederim yanlız şunu bil eskisinin kullanımı daha kolay diye eskisini upload ettim ama yenisinde daha cok özellik var isteyen olursa PM atsın yeter..yada isterseniz upload edim siteyi verim
usta ıp yi biliyorum bu eski sürümünde direk ıp ile pc ye bağlanabilirmiyim eğer evet se nerden bağlanabiliriz. teşekkür ederim -
usta ıp yi biliyorum bu eski sürümünde direk ıp ile pc ye bağlanabilirmiyim eğer evet se nerden bağlanabiliriz. teşekkür ederim
Hocam valla ne yalan söylim ben eskiden bu programla milletin a.k dum ama artık yazdıgım İP yi görmüyor yada girmiyor...Maymun gözünü actı hesabı yani
-
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
usta ıp yi biliyorum bu eski sürümünde direk ıp ile pc ye bağlanabilirmiyim eğer evet se nerden bağlanabiliriz. teşekkür ederimHocam valla ne yalan söylim ben eskiden bu programla milletin a.k dum ama artık yazdıgım İP yi görmüyor yada girmiyor...Maymun gözünü actı hesabı yani
aslında birilerinin a.q için değil yurtdışında bi arkadaş var onun pc ye girmek için denemiştim ama olmuyorsa canımız sağolsun ne yapalım acaba yeni sürümünde varmı onu nerden download edebiliriz.¿ -
şimid arkadaslar bu program sadece paylaşıma açık olan pc lere girer.ve benim bildiğim net cafe ciler dışında kimse kendi pc sini in paylaşımını açmaz açsalarda genellikle şifre koyarlar onu bulmak ta zordur.
onun yerine vatos ajanı kullan bence.vede bazı kodlar var dosya ile birleştirdiğinde kim yese adamın pc sinde hem paylaşımı açıyor hemde sana pc nin ark a kapısını açıyor . sende pc ye girersin vede gerisi maluum .