Essential Net Tools
-
dostum daha yenileri ya da varsa daha iyileri hangileri yaw.. biraz bilgi alabilir miyim acaba??
teşekkürler -
arkadaşlar ben bu alemin meraklısıym nette gezinirken şu adres geldi paylaşmak istedim http://members.lycos.co.uk/netbiostr/ baya ilginç proğramlar var
-
dostum feraset verdiğin adrese girdim ama gavurcam iyi olmadığı içn muvaffak olamadım..
-
abe sen essian net tools ilem nokta saldırısı çok az yaparsın şansına gelirse ma örneğin trojanlarla çok daha iyi oluyor mesela arkadaşın verdiği adrestehound 5.0 var daha güvenli olması için tahribattan indir. ondan sponra hallet var o idare ediyor ama eğer antin varsa key loggeri kullnamazsın...
Artık pc hacklemek için en iyi yöntemler abi bu netbios 1 ikinciside trojanlar istediğini yap adama yada spy(casuslar) ben bir ara pro agent 2.1 i kullanıyordum sonra içinde tojan olduğunu anladğımızda bırktım ama hala mesela ben şahsen biizm ilçede bir kaç dane net cafeye kurdum 4-5 pc ye bana her gün düzenli olarak bilgi geliyor:d:d günde istesem a.q en azından 40 msn hacklerim ama bunlar lamer işi yani bize tersss:d:D hadi kolay gele -
ha birde r3x vede ipscandie var oda paylaşımı açık pclere girmeye yarıyor yani acemi birisiysen bu prolar kullanamsını bilirsen çok işine yarar:d
-
dostum çok saol teşekkürler
-
bu işler sakıncalı işler :)
Toplam Hit: 3058 Toplam Mesaj: 18