Et Kesmesine Ne İyi Gelir ?
-
hojalar işte çalıştığımdan dolayı ve vücudumun ham olduğundan dolayı heryerim et kesti.
baldırlarım feci şekilde ağrıyor
kollarım acayip şekilde :(
eczaneye gittim kas gevşetici verdiler 2 gündür bi faydasını göremedim :(
ne yapılabilir ne iyi gelir ?
-
spor yap bide sıcak su
-
yürüyüş yap hocam hızlı tempoda
-
sıcak su gevsetir bengay falan sür bişeyin kalmaz
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
sıcak su gevsetir bengay falan sür bişeyin kalmaz
-----------------------------kokusundan durulmaz hocam
-
doktora gideceksin hocam burdakiler ne bilecek ? Bi ilaç bana iyi gelir senin alerjin vardır senin bile bilmediğin bi yan etkiden geberir gidersin üzülürüz :D
-
hocam aynısı bende ilk gittiğim boks antrenmanlarında oluyordu.kas geşetici falan bir işe yaramıyor ,4-5 gün zorlamıyıcaksın ağrıyan kasları ozaman düzelir.
-
hoca bengay kullanma kesinlikle! çok söversin... kokusundan duramazsın yıkasan bile o koku geçmez... kas gevişeticiden başka yapacak bişi yok hocam birkaç gün sıkacan dişini...
-
zamanla düzelir bana da öyle oluyo işe gitmeden ısınma haraketleri yap daha eyi oluyo öyle
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
hocam aynısı bende ilk gittiğim boks antrenmanlarında oluyordu.kas geşetici falan bir işe yaramıyor ,4-5 gün zorlamıyıcaksın ağrıyan kasları ozaman düzelir.
----------------------------- -
Koku koku diyosunuzda hamama girende terler hocalar o krem hakkını verir sıcak suyla bi duş alacak ardından kremi sürecek.Zaten belli bi süre sonra fizik kurallarına göre kokuya alışacak.Katlanamam diyosan hoca sen bilin sürüpte kulağımızı çınlatma