folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Eter Hakkında Genel Bilgiler.....

Eter Hakkında Genel Bilgiler.....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

baskı devre çıkarmak için kullanıyosundur.. başka ele değdiğinde yakar. aseton desek yeri. temizleyici madde bu kadar.

lisede iken bayan kuaförlerine tek tek girerdik aseton almak için. kimisi parayla satardı kimisi ücretsiz çocuk olduğumuz için... normalde eczane dışında satılmıyor + fabrikalarda öyle biliyorum. ve büyüynce unutursun :))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

baskı devre çıkarmak için kullanıyosundur.. başka ele değdiğinde yakar. aseton desek yeri. temizleyici madde bu kadar.

lisede iken bayan kuaförlerine tek tek girerdik aseton almak için. kimisi parayla satardı kimisi ücretsiz çocuk olduğumuz için... normalde eczane dışında satılmıyor + fabrikalarda öyle biliyorum. ve büyüynce unutursun :))

-----------------------------

hocam karıştırdın galiba bu şişedeki eter senın dediğin perhidrol :D   aseton değil :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    bununla kampüste ne gırgır olur var ya şak bizim mal sibeli tam merdivenlerde bayıltsam millet yere yatar gülmekten o sinir şey rezil olur daha enterasan şeylerde bulabılırım :D ewt hocam ben ıstıyorum ne ıstıyosan da vercem garantı alırım (çok pahalıya kaçma yeter )

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

sample ,

üreticilerin yeni çıkarttığı yada çıkartmış olduğu malzemelerden istemedir.

Tabii bunu açlık olarak yapanlar var mesela pic dağıtan üreticiler vardı sonra Türkiye'yi bıraktılar herkes 5-10 tane isteyince farklı ad ve isimlerle.

Projelerini desteklemek için sana gönderirler ve onlara gönderirsen senin daha fazla örnek alma imkanın oluyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

doğrudur hocam ama şimdiye kadar kimse o iyiliği yapmadı ne var ne yok hep kendimiz aldık paramızın yetmediği ve tamamlayamadığım 10-15 tane proje var şu sıralar turnayı gözünden vurma aşamasında inşallah olacak bişeyler :d

birde su eter isteyen eleman senden şüphe etmeye başladım kızlık mızlık ne iş a.q karı kız için kullancaksan olmaz o iş unutu ver bir zahmet...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek
    ellerine sağlık bilgiler için
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek
    hocam üstünde meb filan yazıyo ne ayak ayrıca kod no yu karalamaya çalışışın okuldanı frikledin 

SEMPER PARATUS
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    olayı çözümlediğin için sana minnettarım...

Toplam Hit: 9186 Toplam Mesaj: 19