Ethernet Karti Ariyorum
-
Ey tarikat halki ethernet kartimda sorun var ethernet karti ariyorum iyi kotu fark etmeZ nete gireyim yeter mumkunse ucretsiz ariyorum
-
bende vardı zannedersem ama kargolasam astarı yüzenden pahalıya gelmez mi hoca
MaTRiXe tarafından 24/Eki/12 00:43 tarihinde düzenlenmiştir -
MaTRiXe bunu yazdı
bende vardı zannedersem ama kargolasam astarı yüzenden pahalıya gelmez mi hoca
benim evde yok ama kuzende falan çıkabilir ayrıca ıstanbul iciyse elden alabilirim -
renegadealien tarafından 24/Eki/12 00:57 tarihinde düzenlenmiştir
-
geçen ay istanbul vatan bilgisayardan aldımdı bi tane. 8 liraya. bende var. şimdi sana kargo yapsam, en az o kadara gelcek. :( istanbul içi bulursan daha iyi.
-
Haci kargosu kendinden pahali,
Git bi tekno markete 1 kilo ethernet kartı verin de
-
HolyOne bunu yazdı
hocam arızanın sebebini bilmiyorum ama onborad ethernet kartı yanar mı? yansa da anakrtın gerisi çalışır mı ?
aldığın sorun 'internet bağlnatısı sınırlı veya yok ' uyarısı alıyorum dns önbelleği temizlenemiyordu halettim elle ip verdim elle dns verdim yine olmadı bir de format atayım dedim oda olmadı kabloyu başka pc ile denedim yine oldu kabloda çalışıyor aklıma başka bir şey gelmiyor
-
modem kablo switch üçlüsünden birinde de olabilir sorun istanbulun neresindesin sen gelip alsan benden harcadığın zaman değer mi ? Yine de sen bilirsin okey dersen ben bi bakayım eve duruma göre artık
-
asiminnesli bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
hocam arızanın sebebini bilmiyorum ama onborad ethernet kartı yanar mı? yansa da anakrtın gerisi çalışır mı ?
aldığın sorun 'internet bağlnatısı sınırlı veya yok ' uyarısı alıyorum dns önbelleği temizlenemiyordu halettim elle ip verdim elle dns verdim yine olmadı bir de format atayım dedim oda olmadı kabloyu başka pc ile denedim yine oldu kabloda çalışıyor aklıma başka bir şey gelmiyor
çalışır
-

Aygıt yöneticisinden ethernetin ayarlarından link speedi 10 olarak değiştirip dener misin?
-
Ethernet kartı almak için bilgisayarcıya gideyim dedim pc yi de yanına aldım demesin orda diye orda kartı takmadan nete girdim eve geldim takınca normal olarak girdim kısacası slot ta sorun yok tüm sistem düzgün çalışıyor ayrıca nete de girebiliyorum yani düzeldi