Eti Hoşbeş Bağımlılık Mı Yapıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

özellikle çileklisini görünce dayanamıyorum hemen alıyorum. sanırım bende de bağımlılık yaptı.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

eti hoşbeş, buz parmak, freşa.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

bi kere tattınmı bırakamazsın :| 

Orman Mühendisi //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Fındıklısı o kadar çekici durmamasına rağmen yemeye başlayınca durayım diyemiyosun kendine yani en azından ben diyemiyorum. Asıl olay çileklisi. Bu arada tebrikler hocam konu için. Cesaret edemezdim böyle bir konu açmaya :)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Opter bunu yazdı:
    -----------------------------

Fındıklısı o kadar çekici durmamasına rağmen yemeye başlayınca durayım diyemiyosun kendine yani en azından ben diyemiyorum. Asıl olay çileklisi. Bu arada tebrikler hocam konu için. Cesaret edemezdim böyle bir konu açmaya :)

-----------------------------

yok la harbi öyle bağımlılık yapıyo kodumun şeyi kiloda aldırıyo :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

harbi ya bende alıyorum marketten cıkmadan yemeye baslıyorum cıkana kadar bitiyo :D gidip bi kac tane daha alıyorum eve kadar dayanmıyo :S 

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
Toplam Hit: 3294 Toplam Mesaj: 17