folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Etiler B Genç Kaleci Lazım ! :)

Etiler B Genç Kaleci Lazım ! :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    s.a beyler ben şimdi etiler B genç takımında oynuom abi biz liglere katılıcaz ama bi kalcecimiz yoq hazırlık maçlarını 89 lu kalciyle yaptık ama onu A takımdan istiyince kalecisiz kaldık her maç başka birimiz geçiyoruz kaleye 91-92 doğumlu siz yada bi arkadaşasınız dayı oğlu teyze oğlu hiç farketmez kalcilik  yapacak bi babayiğit tanıyosanız gözünüzü sewiyim haber werin kaleler standart :D  ewt ben bu işi yapacak adam tanıom derseniz  bana PM atın ;)

şimdiden teşekkürler ;)

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Genellikle forvet bi site burası :D

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    paya var mı paya (para) :D :P :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    zamanında bi idmana cıkmıstım etilersporla!..bonservisimi alamamışlardı yıldırım bosnadan!..bi de bana uzaktı antrenman sahası gidememiştim..gerci şimdi bıraktım futbolu!..acayip zengin bi klup!..oynayan cocuklar hep kalburüstü ailelerin yawruları:P sende ölemisin len:) yazık bi kalecileri yok..e tabi kimse kaleye gecmek istemez!..hatta top benim oynatmıorum lan diyen biri bile cıkabilir:)))zenginlikte bir dert!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    kaleciliğim iyidir turnuvalarda en iyi kaleci ödülüm wardır 2 sene üst üste okul takımında kalecilik yaptım :)gelmeyi isterim ama etiler işte...

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    sağ açık oynarın ihtiyaç varsa gelirim :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    yok ben tamamen alınteriyle geldim | Napster sen nerde oturuon abi .d çok mu uzak yani :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

bi ara etilerde oynıcaktım ama orda gokhan hoca die bi herif vardı herif soy sop bırakmıodu cok kufur ediodu bende tırstım heriften  sora bogaciçine girdim ordada benim yasımdakiler oynıcagına 5yas buyuk cocukları kucuk gosterip oynatıolardı ordanda bole sogudum gitmedim antremanlara

benim gibisinide bulamazlar cok yonlü bi futbolcuyumdur heryerde oynarım kale defans orta saha forvet      ama asıl yerim forvet arkasıdır      futboldan acılmısken bi ara tbt olarak bi halı saha yapalım cok kişi cıkarsa turnuva bile yapılabilir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

bi ara etilerde oynıcaktım ama orda gokhan hoca die bi herif vardı herif soy sop bırakmıodu cok kufur ediodu bende tırstım heriften  sora bogaciçine girdim ordada benim yasımdakiler oynıcagına 5yas buyuk cocukları kucuk gosterip oynatıolardı ordanda bole sogudum gitmedim antremanlara

benim gibisinide bulamazlar cok yonlü bi futbolcuyumdur heryerde oynarım kale defans orta saha forvet      ama asıl yerim forvet arkasıdır      futboldan acılmısken bi ara tbt olarak bi halı saha yapalım cok kişi cıkarsa turnuva bile yapılabilir

aga sana bundan sonra ümit özat diyelim :D oda çok yönlüdür :D

bu arada halı saha macı işi güzel olur...:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

lordvader 4-5 yıl önce ark larla mac filan yaparken gıcıklık olsun die sert girerdim sora servet gibi oynuon filan demeye basladılar bende bıraktım kasaplıgı artık oyunuma bakıom bileklerimde inceldi zaten (zayıflıktan :d) tam bi arjantinli oldum:D

halı saha işi de organize edicek birisi cıkarsa yapılır

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı:

Abi Gökhan hoca yine war biliyo musun .d ama bizim hoca başka başka bi hoca ilgilenio bizle o sadece gelip maçları izlio bizimle aynı minibüste bile gelmio .d abi 91-92 liysen gel derim benn

Toplam Hit: 2658 Toplam Mesaj: 22