Etiler B Genç Kaleci Lazım ! :)
-
s.a beyler ben şimdi etiler B genç takımında oynuom abi biz liglere katılıcaz ama bi kalcecimiz yoq hazırlık maçlarını 89 lu kalciyle yaptık ama onu A takımdan istiyince kalecisiz kaldık her maç başka birimiz geçiyoruz kaleye 91-92 doğumlu siz yada bi arkadaşasınız dayı oğlu teyze oğlu hiç farketmez kalcilik yapacak bi babayiğit tanıyosanız gözünüzü sewiyim haber werin kaleler standart :D ewt ben bu işi yapacak adam tanıom derseniz bana PM atın ;)
şimdiden teşekkürler ;) -
Genellikle forvet bi site burası :D
-
paya var mı paya (para) :D :P :)
-
zamanında bi idmana cıkmıstım etilersporla!..bonservisimi alamamışlardı yıldırım bosnadan!..bi de bana uzaktı antrenman sahası gidememiştim..gerci şimdi bıraktım futbolu!..acayip zengin bi klup!..oynayan cocuklar hep kalburüstü ailelerin yawruları:P sende ölemisin len:) yazık bi kalecileri yok..e tabi kimse kaleye gecmek istemez!..hatta top benim oynatmıorum lan diyen biri bile cıkabilir:)))zenginlikte bir dert!..
-
kaleciliğim iyidir turnuvalarda en iyi kaleci ödülüm wardır 2 sene üst üste okul takımında kalecilik yaptım :)gelmeyi isterim ama etiler işte...
-
sağ açık oynarın ihtiyaç varsa gelirim :)
-
yok ben tamamen alınteriyle geldim | Napster sen nerde oturuon abi .d çok mu uzak yani :S
-
bi ara etilerde oynıcaktım ama orda gokhan hoca die bi herif vardı herif soy sop bırakmıodu cok kufur ediodu bende tırstım heriften sora bogaciçine girdim ordada benim yasımdakiler oynıcagına 5yas buyuk cocukları kucuk gosterip oynatıolardı ordanda bole sogudum gitmedim antremanlara
benim gibisinide bulamazlar cok yonlü bi futbolcuyumdur heryerde oynarım kale defans orta saha forvet ama asıl yerim forvet arkasıdır futboldan acılmısken bi ara tbt olarak bi halı saha yapalım cok kişi cıkarsa turnuva bile yapılabilir
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------bi ara etilerde oynıcaktım ama orda gokhan hoca die bi herif vardı herif soy sop bırakmıodu cok kufur ediodu bende tırstım heriften sora bogaciçine girdim ordada benim yasımdakiler oynıcagına 5yas buyuk cocukları kucuk gosterip oynatıolardı ordanda bole sogudum gitmedim antremanlara
benim gibisinide bulamazlar cok yonlü bi futbolcuyumdur heryerde oynarım kale defans orta saha forvet ama asıl yerim forvet arkasıdır futboldan acılmısken bi ara tbt olarak bi halı saha yapalım cok kişi cıkarsa turnuva bile yapılabilir
-----------------------------
aga sana bundan sonra ümit özat diyelim :D oda çok yönlüdür :Dbu arada halı saha macı işi güzel olur...:D
-
lordvader 4-5 yıl önce ark larla mac filan yaparken gıcıklık olsun die sert girerdim sora servet gibi oynuon filan demeye basladılar bende bıraktım kasaplıgı artık oyunuma bakıom bileklerimde inceldi zaten (zayıflıktan :d) tam bi arjantinli oldum:D
halı saha işi de organize edicek birisi cıkarsa yapılır
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------bi ara etilerde oynıcaktım ama orda gokhan hoca die bi herif vardı herif soy sop bırakmıodu cok kufur ediodu bende tırstım heriften sora bogaciçine girdim ordada benim yasımdakiler oynıcagına 5yas buyuk cocukları kucuk gosterip oynatıolardı ordanda bole sogudum gitmedim antremanlara
-----------------------------
Abi Gökhan hoca yine war biliyo musun .d ama bizim hoca başka başka bi hoca ilgilenio bizle o sadece gelip maçları izlio bizimle aynı minibüste bile gelmio .d abi 91-92 liysen gel derim benn