Euro 2004 Hatası, Bilen Varsa Yardım Etsin..!
-
Arkadaşlar ben bu euro 2004'ü yükledim oyun açıldı oyunu oynadım daha ilk maç yaptığım sırada tam maç bitti oyuna devam eti tıkladım masaüstüne geri döndü ve hata verdi bi kaç kez daha oyuna tekrar başladım yine aynı yerde tam maç bitince continue dediğim zaman yine masaüsstüne geldi ve hata verdi sanırım bu fifa 2004'tede oluyo her neyse arkadaşlar bundan nasıl kurtulabilirim bilen varmı acil yardım lazım???
şimdiden teşekkürler.
ARKADAŞLAR VERDİĞİ HATANIN İÇERİĞİ ŞU:
AppName: euro2004.exe Appver: 0.0.0.0 ModName: euro2004.exe
ModVer: 0.0.0.0 OffSet: 002e8aea
-
Aynı hata bende FIFA 2005'te oluo..Nedenini bende bilmiyorum.
-
o hata CD'den kaynaklanıyor, eğer sorunsuz çalışan bir CD ile kurulumu baştan yaparsanız sorun kalmayacaktır..
-
eXoR_CIST bunu yazdı:
o hata CD'den kaynaklanıyor, eğer sorunsuz çalışan bir CD ile kurulumu baştan yaparsanız sorun kalmayacaktır..
ya hocam iyi hoşta sorunsuz çalışan bi cd nasıl bulcaz sonuçta bunlar kopya cd'lerbu arada başka bi çözüm yolu yokmudur..???
-
bildiğiniz bi oyun crak sitesi varmı belki crak'inde bi sorun vardır.!
-
yaaa çıldırıcam yaaa bunun sebebini bilen yokmu arakdaşlar????
-
şerefsizim aynısı banada oluyor.fifa da hata veriyor.
başka butun oyunları açıyor. underground doom3 half life hepsini açıyor bendede sadece
FİFA 2004.exe ve fifa 2005.exe de hata oluştu felan filan diyip kapatıyor.
-
mit bunu yazdı:
şerefsizim aynısı banada oluyor.fifa da hata veriyor.
başka butun oyunları açıyor. underground doom3 half life hepsini açıyor bendede sadece
FİFA 2004.exe ve fifa 2005.exe de hata oluştu felan filan diyip kapatıyor.
ya beyler iyi güzelde bunun çözümü yokmu???? bilen kimse yokmu????anlayan arkadaşlar bi yardım etsin lütfen!!!!
-
Arkadaşlar sp1 den olabilir biliyorsunuz Microsoft uzun bir liste yayınladı en sağlıklısı,oyunu başka bir cd den kurmak bunun en iyi yolu internete cafelerde çalışıyor bu oyunlar yani onlardkai cd sağlıklı gider adama al hocam 3 ytl çek bana diebilirsiniz...
-
Antikky bunu yazdı:
Arkadaşlar sp1 den olabilir biliyorsunuz Microsoft uzun bir liste yayınladı en sağlıklısı,oyunu başka bir cd den kurmak bunun en iyi yolu internete cafelerde çalışıyor bu oyunlar yani onlardkai cd sağlıklı gider adama al hocam 3 ytl çek bana diebilirsiniz...
hocam peki o sp1 den olabilir dediğin olay nedir? yani çözümü yok mudur bunun dostum???
eğer varsa nedir çözüm???
not= bu arada bazıları crackten olabilir falan diyo, onunula bi alakası varmı sence?
-
YA MİLLET FORMA NASIL RESİM EKLİYODUK ŞUNU Bİ SÖYLEYİDE HATAYININ SCREEN SHOTINI GÖSTERİYİM???????