Euro Truck Simulator 2 Save Dosyaları
-
parası bol tırı fılan olan var mı gencler :D paylasssın save dosyalarını
-
Ben oyunu oynadığım kadarıyla zarar eden arkadaşlara birkaç öneride bulunabilirim.
Öncelikle bu oyun 18 Wheels Steel of Amerika oyununa benzemiyor. Dolayısıyla ne kadar şoför o kadar kazanç diye bir şey yok.
Olay şu, tuttuğunuz şoförler bağlı oldukları garajın bulunduğu şehirdeki dorselerden kendi özelliklerine göre (uzun yol, tehlikeli madde, hassas yük, değerli yük ve zamanında teslimat) alıyorlar. Gittikleri şehirlerde de garajın bulunduğu şehre gelmesi gereken ve alabileceği dorse varsa alıyor, şehre dönüyor. Dorse bulamazsa boş dönüyor. Haliyle bu da yol giderleri olarak size zarar olarak dönüyor.
Benim nacizane tavsiyem, bir anda krediye yüklenmeyin. Oyuna başlarken ben 100.000€ kredi çektim ve kamyon aldım. Sonra bir süre kendim para kazanmaya başladım ve param oldukça birikince kredi borcumu toptan ödedim. Daha sonra 400.000 € kredi çektim, var olan garajımı büyüttüm. Üzerine iki kamyon aldım ve şoför tuttum. Kredi borcu bitmeden de yeni bir şey yapmayacağım.
Bir şehirde şoförlerinizi eğitmeden 3 kamyondan fazla kamyonunuz olmasın. Eğitimsiz şoförünüz fazla olursa kargolar gider, ama sürekli boş dönerler. Ayrıca uzağa gidemeyecekleri için bir süre sonra kargo dahi bulamayacaklar.
Sonuç olarak, bir şehirdeki garaj sayısını 3 ten 5 e çıkarmak için o şehirdeki var olan şoförlerinizin kabiliyetlerini artırmanız gerekiyor. Aksi halde gereksiz yere zarar ediyorsunuz.
RaNGeR tarafından 04/Kas/12 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
çok para ve çok tır var , isteyen varsa paylaşayım..
-
https://hotfile.com/dl/178517020/89b9a4c/profile.rar.html
buydun indirin, ekran görüntüsü eklemeye erindim.
25 tır , 25 şöför var, modifiyeli tır var bi tane.tırların hepsi en iyileri diyebilirim.
şöförler idare ediyo.
en az 10 milyon euro var hesapta.. -
anasını satayım serial istedi sildim oyunu deli uyuz oldum
-
EnableTurk bunu yazdıemreslmn bunu yazdı
Bende gunde bır yarım saat 1 saat oynuyorum. fazladan ıkı arac aldım 2de sofor tuttum kredı cekıp. Fakat soforler sureklı ıcerı sokuyor benı. Nedenını bır turlu cozemedım. Daha bır karlarını goremedım tum sayaclar - gosterıyor onlarla ılgılı.
şerefsizler ya :/
:D
-
Draenei bunu yazdıEnableTurk bunu yazdıemreslmn bunu yazdı
Bende gunde bır yarım saat 1 saat oynuyorum. fazladan ıkı arac aldım 2de sofor tuttum kredı cekıp. Fakat soforler sureklı ıcerı sokuyor benı. Nedenını bır turlu cozemedım. Daha bır karlarını goremedım tum sayaclar - gosterıyor onlarla ılgılı.
şerefsizler ya :/
-
Çizdik :)
-

Buda benden olsun ; http://www.mediafire.com/download.php?c94aa4bajnb77aj
uzun yola 1 değerli yüke 3 taşıma eğitimine 1 puan harcanmıştır.400bin lik kredi var :D
Cesnist tarafından 05/Kas/12 10:52 tarihinde düzenlenmiştir