Eurovision 2010 Türkiye Temsilcisi Tarkan!
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
Ne zaman duman gidicek acaba çok merak ediyorum.
Bi giderse ortalıgın tozunu dumanını attırır da gelir.
-----------------------------Abi saçmalma duman cigarayı çeker de çıkar sahneye. Adamların hiç bir konserine ayık gittiklerini hatırlamıyorum...
Ayrıca tarkan da kimmiş. Flash tv den kolbastı oynayan iki kişi çıkarın tmm kazandık işte :P
-
herzaman dedim yine diyorum şu olaya şakşuka ile tarık mengüç ve ekibi çıksın sen gör orayı nasıl yıkılıyo!!
-
http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=4327
bakın yabancıların istediği neymiş;
"Burası mükemmel bir yerdi. Geri planda iki mağaza bulunuyor. Müzik mağazasında elektronik müzik, giyim mağazasında ise geleneksel Türk müziği çalıyordu. Benim bulunduğum yerden iki müzik birbirine karışıyor ve ortaya çok güzel bir karma melodi çıkıyordu"
Bence böyle bir karma lazım -
biraz hareketli parça kazanırız anca .. sanatcı fark etmes biraz hareket yeter.D
-
kafam girsin tarkana.
halkla bütünleşmiş bir sanatçının temsil etmesini isterdim.
yahut alternatif müzik tarzlarını yansıtan bir grubun..her sene aynı bok -
bence de katilacagimiz parca ve canli performans onemli hadise gibi sesinin nerden cikdigini anlamak zorunda kalmayalim yeter sesi cikmayan tek sanatciydi son yarismada
-
Bob Marley hem Türk olsaydı hemde yaşıyo olsaydı 1.ydik bu sene :D
-
şimdi herkes sevdiği sanatçı / grup gitsin istiyor ama eurovizyon konseptini düşünmek lazım biyerde, sözkonusu politik bir yarışma ama ortaya iyi bir gösteri, kareografi koyabilmek de önemli yani göz doldurmak. Bu açıdan hayatta dinlediğim birşey olmasa da tarkan a hakvermek lazım sahnenin tozunu duman dan da hadisedende çoook uzun zamandır yutuyor, profesyonellik nedir, şov nasıl yapılır adam biliyor. bu açıdan Türkiye nin şansı olduğunu düşünüyorum