Eurovision 2012 Şarkımız Belli Oldu
-
athena kraldı, 2 kez üst üste kazanmayalım diye vermediler :/
gerisi yalan. Athena çıksın athena....
-
ben hoşlaştım her sene ilk dinleyişte yapılan kötü yorumlarına alıştık :)
-
Adam gayet istikrarlı, tüm şarkıları ve tarzı aynen bu. Bet sesli Bonomo Sizlerle :)
Bu eurovisiona da ancak bu MECZUP yakışır.
Ayrıca sanki birileri "kimsenin adını bile bilmediği bu adamı" birden meşhur etti.
Seçilmesinde Musevi olması etken mi bilmiyorum ama çok arayıp buldukları kesin!!! -
SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------ben hoşlaştım her sene ilk dinleyişte yapılan kötü yorumlarına alıştık :)
-----------------------------aynen.
milletimizin ilk dinleyişinde bune amk deyip sorna sevmesine alıştımm...
hayko cepkinden tut bi ton kişi, şarkı , ürün vs.. için böyle.
diskoada bişey görür bune amk der kız, gider ertesi gün aynı elbiseyi alır vs.. vs..
-
müslüm baba gideydi eski usul birşeyler söyliyeydi bundan iyiydi :D
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------teneke gibi bir parça
http://trololololololololololo.com/ bu daha manidar :|
-----------------------------lan bu kaç dakka sürüyor beynim ikildi
-
yine mi ilk 5 e oynayacağız :/
-
SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------ben hoşlaştım her sene ilk dinleyişte yapılan kötü yorumlarına alıştık :)
-----------------------------aynen öyle benim de hoşuma gitti
-
şebnem ferah gibi 1.liği kesinleşmiş(ben öyle görüyorum) sanatçımız varken bu çocuğu ne diye seçerler anlamam.
http://www.youtube.com/watch?v=uzdfOKy4WH0,
aha böyle çocuk şarkıları söylesin dahada ileri gitmesin mümkünse...
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Ya Eurovision ne için yapılıyor bunun anlamını yitirdi Boku cikti burada bir misyon var buda ülkeyi dili tanıtmak Gel Görki yahudi bir dangalak vede ingilizce bir parça türk olsun türkçe olsun sonuncu olsun isteriz biz orada birince olunca da sonuncu oluncada bir fark olmuyor ama türkçe türk bir sanatçi olunca tüm dünya türkçe dinlemiş oluyor türkçe bilmeyen ülkeler türkçe diye bir dil var oldugunu bilenmeyenler öğreniyordu mesela bakın tarkan sayesinde japonlardan tutun araplara vede birçok ülkeye türkçe kelime ogrendi türkiye ye geldi türkçe ogrendi biz neden kendi misyonumuzu misyonerligimizi yapmıyoruz israilli yahudi birinin vede amerikanin ingilltere nin dilini yapıyoruz türkleri dinleyenlerde der türkiye ninde mi resmi dili ingilizce der elin yabancısı.
-----------------------------