Eurovision Şarkısı Açıklandı (Mor Ve Ötesi - Deli)
-
ŞArkı süper ben çok beyendim.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------İbrahim tatlısesin, evlerin önü boyalı direk türküsüyle katılmasın tercih ederdim :|
-----------------------------
bir kere albüme konan şarkı yarışmaya katılamıyomuş ya ondan katılmıyodur ibo yoksa kesin katılırdı o şarkıyla :))bence fena değil bazı mezajlar içeri bence yine alttan alttan mesajlar vermiş...
-
bence gayet güzel olmuş. bi 25incilik garanti gibime geliyo :) youtube a pikniktuba attım parçayı :) vidivodo kabul etmedi görüntü bozuk diyo :)
-
oRJiNaL bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------İbrahim tatlısesin, evlerin önü boyalı direk türküsüyle katılmasın tercih ederdim :|
bir kere albüme konan şarkı yarışmaya katılamıyomuş ya ondan katılmıyodur ibo yoksa kesin katılırdı o şarkıyla :))bence fena değil bazı mezajlar içeri bence yine alttan alttan mesajlar vermiş...
-----------------------------evet mor ve otesinin hep yaptiği şey alttan alltan sokusturuyor
-
sadace şarkı war mı yaa ? klipsiz.
-
kötü..tipik iskandinav ve britanya şarkılarından!..bi farklılık olması gerekirdi..beğenmedim..derece yapmazlar ilk 8 ine iddaaya girerim ki giremezler giremeyiz:)
-
Çok iğrenç hiç beyendim beyenmemenin yanında neden şarkı ingilizce yapılmıyor ? Hala anlamadılarmı bunda nasıl puan alıcak nasıl geriye düşülceğini ? Adam orda yırtıyor kendini eee bakanlar ne anlicak ? şarkının sözlerinin ne demek istediğinin ? bu kadar saçma bir düşünce varmı ? Bir bize mahsus bu kendi dilde yapma heaaa diğer adamlar adam değil sırf biz adamız ölemi ? görsünler sonuncu olsunlarda görsünler daha başka bişey demiyorum bu düşünceye.. Diğerleri neden ingilizce yapıyor adamlar ingilizce ortak dil benimsemişler anlatıklarını [Duygu,Şikayet] olsun onları anlıyarak şarkıyı yorumluyolar.Adamlar ritme filan bakıp böle puan filan vermiyolar.Yani nedirde bu dik kafalıktır kim bunu organize ediyo Türkiyede yada bu böle olsun diye bastıran kim ? Nedir bu sonuncu olma isteği bu taş kafalılık anlamıyorum...
-
Sarki mükemmel olsa bile kazanamazlar, artik canavar veya ufo kilikli olanlar kazaniyor, millet show istiyor...
-
sahmaran bunu yazdı:
Sarki mükemmel olsa bile kazanamazlar, artik canavar veya ufo kilikli olanlar kazaniyor, millet show istiyor...
sarkinin adi deli:) belki yapacaklardir o showu. hatta kesin yaparlar... -
mor ve ötesi "şarkısı" olmuş ve bundan dolayı kendilerini tebrik ediyorum...
hiç kastırmamışlar adamlar ne iseler onu koymuşlar ortaya; ve türkçe söz olduğu için ayrıca bir tebrik ettim...
1. veya ilk 10 a girmenin de önemi kalmamış artık zaten...
mor ve ötesi bir kez daha saygılarımı kazandı...