Eurovision Yarı Final [Bence İlk 10 Zor ]
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ermeni ipnelerinin şarkıları güzelmiş
http://www.youtube.com/watch?v=OWdy2JU4Bm0
-----------------------------türk ezgileri türk kıyafetleriii
neyse burdan 1.likle çıktım o değilde hadizenin şaftı kaymış :D canlı performansda vokalin sesi ondan çok çıktı finalede ayarlama yapacaklarını umuyorum
-----------------------------inş. yoksa o zenci şarkıyı haram etti
Edit: bu ermenilerin harbi bizim türkülere benziyor hatta cane felan var işinde ama hoş:W
-
hadise için soyunurum arkadaş (:
-
Başlığı değiştirseler bari :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ermeni ipnelerinin şarkıları güzelmiş
http://www.youtube.com/watch?v=OWdy2JU4Bm0
-----------------------------türk ezgileri türk kıyafetleriii
neyse burdan 1.likle çıktım o değilde hadizenin şaftı kaymış :D canlı performansda vokalin sesi ondan çok çıktı finalede ayarlama yapacaklarını umuyorum
-----------------------------inş. yoksa o zenci şarkıyı haram etti
Edit: bu ermenilerin harbi bizim türkülere benziyor hatta cane felan var işinde ama hoş:W
-----------------------------geçen sende yunanlılar kullanmıştı :D bi biz kullanmıyoruz biz sertapda kullanmıştık 9 - 8 1. olduk:D
romanya darpuka kullandı felan
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Harbiden *iç kuruları bizim ezgileri kullanmışlar.
Varya gidicen rusyaya o bizim ZURNA'yı sokucan bu ezik ermeni götverenlere...
-----------------------------hacı biz kullanamazsak başkaları böyle kullanırlar işte, kaç oldu bu hala ders almıyoruz.ama adam gibi yapmamız lazım
-
Hindistanin olmadigi bir müzik yarismasina müzik yarismasi demek pek dogru degil, haksizlik :)
-
hadisenin canlı performansı çok bayattı zarftan ilk bizim çıkmamızı da sistemi kuran Türk mühendislerine bağlıyorum :Ç
Türk ezgileri kıyafetleri vs diyosunuzda rimi rimi ley faciasını hep birlikte gördüydük :w kullanabilmek önemli kullanmak değil bizden başka herkes beceriyor o işi
-
ilk zarftan pörtledik hakkını yememek lazım saarkı guzel ama canlı perf.. berbat .. bence ilk3 garantii
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------hadisenin canlı performansı çok bayattı zarftan ilk bizim çıkmamızı da sistemi kuran Türk mühendislerine bağlıyorum :Ç
-----------------------------sistemi kuranlar Türkse kesin onların işidir de, rusyada bu kadar yazılımcı varken Türkler ne alaka :)
-
Kamera çok döndü, başım döndü yaa...