Ev Arkadaşı Arayan Mürid/Müride Varmı?
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Bayan olur mu hocam
-----------------------------niye olmasın la, bal gibide oluyor :|
-----------------------------ben de 2 kızla kalıyom gayet iyi yani :|
-
ilgiler için teşekkürler
bayanda olabilir ama kendi halinde yada uyuşabileceğim biri olması lazım.1.5 ay içinde taşınıcam sağınızda solunuzda varsa ev mev arayan aklınıza gelirsem güzel olur?
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------ilgiler için teşekkürler
bayanda olabilir ama kendi halinde yada uyuşabileceğim biri olması lazım.1.5 ay içinde taşınıcam sağınızda solunuzda varsa ev mev arayan aklınıza gelirsem güzel olur?
-----------------------------Yaka ?
Avrupa - Anadolu ? / Yaş kaç müridim bu arada ?
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------istanbul şişlide ayaz ağada o paraya evin alasını bulursun :)
-----------------------------beykent üniverstesi orayı 750+ yaptı. en kötü ev 700 şuan ayazağada.
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------lalada bunu yazdı:
-----------------------------
-
Bu ne lan hepiniz ayazağadamı oturuyorsunuz:D
Hocam ben şişlidenim ümidini kırmak gibi olmasın ama o fiyata burada daire falan bulamazsın hiç aramaya kalkma kendini yormaktan öte gitmez
artı oda arkadaşı desen onuda bulamazsın burada ünüversiteli yok yok derken warda ev arkadaşıyla kalan yok.
Ama sana tavsiyem istersen yakın çevreden ev bakabiliriz misal şişli merkez olmaz ama yakın ufak semtleri olur eğer öyle birşey düşünürsen pm. at bana
yardımcı olmaya çalışıyım o fiyata ev buluruz ama eşşası olmaz.
-
diCk bunu yazdı:
-----------------------------Bu ne lan hepiniz ayazağadamı oturuyorsunuz:D
Hocam ben şişlidenim ümidini kırmak gibi olmasın ama o fiyata burada daire falan bulamazsın hiç aramaya kalkma kendini yormaktan öte gitmez
artı oda arkadaşı desen onuda bulamazsın burada ünüversiteli yok yok derken warda ev arkadaşıyla kalan yok.
Ama sana tavsiyem istersen yakın çevreden ev bakabiliriz misal şişli merkez olmaz ama yakın ufak semtleri olur eğer öyle birşey düşünürsen pm. at bana
yardımcı olmaya çalışıyım o fiyata ev buluruz ama eşşası olmaz.
-----------------------------hoca tek başıma çıkabileceğim fiyat o ev arkadaşı bulursam 350 + 350 700 e güzel bi ev tutabilirim gibi
-
upp !
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------upp !
-----------------------------lalada bunu yazdı:
-
İmzaya bak :D