Ev Aydınlatma Sistemleri Alacağım Fikir Lazım...
-
arkadaşlar sıfırdan eve çıkıyorum eşyalar falan tamamdır. Odamı falan güzel ışıklandırma metaryalleri ile donatmak istiyorum. ( ışıklı hortumlar,led li aydınlatma ürünleri, flaşörler.... ) aklınızda uygun fiyatlı ( bütçenin ucu açık 200 300 tl lik ürünlere kadar gider ) Fikirlerinizi bekliyorum
-
aydınlatmayı komple led ile yapacaksan yardımcı olurum.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------evet öyle düşünüyorum ama bana ne ürünü tavsıye edecegıne bakar
-
drexler bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
-----------------------------evet öyle düşünüyorum ama bana ne ürünü tavsıye edecegıne bakar
-----------------------------imalatını yaptığım ürünler var :) doğrudan çalışır vaziyette görebileceğin yerlerin adreslerini vereceğim gidip bakacaksın hoşuna giderse cüzzi şekilde aynısını senin için de yapacağım.
-
Iret hocam varsa resimler bizler de görelim.
Faydası olur zararı olmaz.
Aklımızda olsun fikir sahibi olalım...
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------fikir sahibi olmayın arkadaşlar :) para sahibi olun, ben size ışıl ışıl sistemler kurarım nihaha.
-
led aydınlatma ve power ledler,bir ara bir süre yaptım bu işi
sözün özü dizayn arayanlar yada uzun süre dayanabilecek aydınlatma isteyenler
power led konusunu biraz incelemeli bencede
aslında ürün ucuz ama imalatçıdan çıkınca çok pahalı oluveriyor,30 tl maliyetle 250 tl yi
yarım saatte kazanan aydınlatmacı gördüm.netice şuan karlı ve gözde bir sektör.getirisi yani karı çok fazla
şimdilerde çevreye bakıyorumda etrafta led aydınlatma ile uğraşan dükkanlar çoğalmaya başladı.bu sektörde uzun süre ayakta kalmaz
gibi geliyor bana
değinmek istediğim nokta türkiyede ticaret ahlakı olmalı,zamanında izmir çankayada halı satan,beyaz eşya satan kişilerin bir anda
gsm shoplar açmaları bence iyi bir örnek ticari ahlaksızlığa
mahalle aralarındaki tv tamir atelyelerinin bazılarının bir anda pc satış,pc teknik servisi olmalarıda benzer bir örnek
zamanında tv kumandaları üreten firma gördük,şimdi led tabela üretimi...........
peki hala bendende rest.....eli havya tutan herkes evinin led aydınlatmasını yapabilir.aracılara para kaptırmayın.zaten kutu aksesuar katalog
hatta bu ledlerin hazır pcb leri zten satılıyor.istanbulda bilmem ama izmirde hatfon bu konuda baya satışı var.unutmadan bu aydınlatmaların driver ismi
adı altında hazır powerlarıda var
dealextreme.com gibi sitelerde bile montajlı satılıyor
-
alexfarrow bunu yazdı:
led aydınlatma ve power ledler,bir ara bir süre yaptım bu işi
sözün özü dizayn arayanlar yada uzun süre dayanabilecek aydınlatma isteyenler
power led konusunu biraz incelemeli bencede
aslında ürün ucuz ama imalatçıdan çıkınca çok pahalı oluveriyor,30 tl maliyetle 250 tl yi
yarım saatte kazanan aydınlatmacı gördüm.netice şuan karlı ve gözde bir sektör.getirisi yani karı çok fazla
şimdilerde çevreye bakıyorumda etrafta led aydınlatma ile uğraşan dükkanlar çoğalmaya başladı.bu sektörde uzun süre ayakta kalmaz
gibi geliyor bana
değinmek istediğim nokta türkiyede ticaret ahlakı olmalı,zamanında izmir çankayada halı satan,beyaz eşya satan kişilerin bir anda
gsm shoplar açmaları bence iyi bir örnek ticari ahlaksızlığa
mahalle aralarındaki tv tamir atelyelerinin bazılarının bir anda pc satış,pc teknik servisi olmalarıda benzer bir örnek
zamanında tv kumandaları üreten firma gördük,şimdi led tabela üretimi...........
peki hala bendende rest.....eli havya tutan herkes evinin led aydınlatmasını yapabilir.aracılara para kaptırmayın.zaten kutu aksesuar katalog
hatta bu ledlerin hazır pcb leri zten satılıyor.istanbulda bilmem ama izmirde hatfon bu konuda baya satışı var.unutmadan bu aydınlatmaların driver ismi
adı altında hazır powerlarıda var
dealextreme.com gibi sitelerde bile montajlı satılıyor
-----------------------------power led olayı biraz sakıncalı, smd ile çözüyoruz işi... ışık kalitesi minimum 20 000 saat düşmemeli. eli havya tutan herkesin yapacağı iş değil hocam. çinden getirilen led aydınlatma ürünlerinde de senesi dolmadan ışık şiddetinde düşme başlıyor. 2 sene önce kurduğumuz ve hiç kapatılmamış sistemleri örnek olarak gösteriyorum ben...
-
IRET bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------fikir sahibi olmayın arkadaşlar :) para sahibi olun, ben size ışıl ışıl sistemler kurarım nihaha.
-----------------------------Hoş bi yaklaşım olmamış.
Daha fazla söze gerek yok.
alexfarrow arkadaş ta ticari ahlak konusunda yeterince açıklama yapmış zaten.
-
http://www.dealextreme.com/p/e27-3w-3-led-6500k-240-lumen-white-light-bulb-110-260v-54226
http://www.dealextreme.com/p/led-headlamp-37-led-1294

bunlardan çok yaparddık halende peynir ekmek gibi gidiyor dış kasa,ledler,driver,ledlerin lehimleneceği board,mercekler hazır geliyor
vidalayıp montajlıyorsunuz
-
alexfarrow bunu yazdı:
http://www.dealextreme.com/p/e27-3w-3-led-6500k-240-lumen-white-light-bulb-110-260v-54226
http://www.dealextreme.com/p/led-headlamp-37-led-1294

bunlardan çok yaparddık halende peynir ekmek gibi gidiyor dış kasa,ledler,driver,ledlerin lehimleneceği board,mercekler hazır geliyor
vidalayıp montajlıyorsunuz
-----------------------------böyle yaparsan tabi bir halta yaramaz :)
ledler china yerine taiwan olmalı tercihen samsung yada ledbright tabi bunları piyasa kullanmaz çünkü pahalıdır, ama biz öyle yaparız bu yüzden yıllarca ışıl ışıl olur, soğutucuyu döküm yerine ağır preslenmiş malzeme tercih ederiz bu sayede de ısı problemi olmaz, boya da yine ısı iletkendir sıkıntı çıkarmaması için, mercek mika yerine cam tercih edilmeli, bizde böyle komple getir montajla çak gitsin olayı yok. uygulamaları görmek isteyen gelsin elimle göstereyim made in turkey dir hepsi :)