folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ev Aydınlatma Sistemleri Alacağım Fikir Lazım...

Ev Aydınlatma Sistemleri Alacağım Fikir Lazım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

arkadaşlar sıfırdan eve çıkıyorum eşyalar falan tamamdır. Odamı falan güzel ışıklandırma metaryalleri ile donatmak istiyorum. ( ışıklı hortumlar,led li aydınlatma ürünleri, flaşörler.... ) aklınızda uygun fiyatlı ( bütçenin ucu açık 200 300 tl lik ürünlere kadar gider ) Fikirlerinizi bekliyorum

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

aydınlatmayı komple led ile yapacaksan yardımcı olurum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

evet öyle düşünüyorum ama bana ne ürünü tavsıye edecegıne bakar 

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

drexler bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

evet öyle düşünüyorum ama bana ne ürünü tavsıye edecegıne bakar 

imalatını yaptığım ürünler var :) doğrudan çalışır vaziyette görebileceğin yerlerin adreslerini vereceğim gidip bakacaksın hoşuna giderse cüzzi şekilde aynısını senin için de yapacağım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Iret hocam varsa resimler bizler de görelim.

Faydası olur zararı olmaz.

Aklımızda olsun fikir sahibi olalım...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

real_agabey bunu yazdı:

fikir sahibi olmayın arkadaşlar :) para sahibi olun, ben size ışıl ışıl sistemler kurarım nihaha.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

led aydınlatma ve power ledler,bir ara bir süre yaptım bu işi

sözün özü dizayn arayanlar yada uzun süre dayanabilecek aydınlatma isteyenler

power led konusunu biraz incelemeli bencede

aslında ürün ucuz ama imalatçıdan çıkınca çok pahalı oluveriyor,30 tl maliyetle 250 tl yi

yarım saatte kazanan aydınlatmacı gördüm.netice şuan karlı ve gözde bir sektör.getirisi yani karı çok fazla

şimdilerde çevreye bakıyorumda etrafta led aydınlatma ile uğraşan dükkanlar çoğalmaya başladı.bu sektörde uzun süre ayakta kalmaz

gibi geliyor bana

değinmek istediğim nokta türkiyede ticaret ahlakı olmalı,zamanında izmir çankayada halı satan,beyaz eşya satan kişilerin bir anda

gsm shoplar açmaları bence iyi bir örnek ticari ahlaksızlığa

mahalle aralarındaki tv tamir atelyelerinin bazılarının bir anda pc satış,pc teknik servisi olmalarıda benzer bir örnek

zamanında tv kumandaları üreten firma gördük,şimdi led tabela üretimi...........

peki hala bendende rest.....eli havya tutan herkes evinin led aydınlatmasını yapabilir.aracılara para kaptırmayın.zaten kutu aksesuar katalog

hatta bu ledlerin hazır pcb leri zten satılıyor.istanbulda bilmem ama izmirde hatfon bu konuda baya satışı var.unutmadan bu aydınlatmaların driver ismi

adı altında hazır powerlarıda var

dealextreme.com gibi sitelerde bile montajlı satılıyor

mademki türksün systeme göster ürksün
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

alexfarrow bunu yazdı:

led aydınlatma ve power ledler,bir ara bir süre yaptım bu işi

sözün özü dizayn arayanlar yada uzun süre dayanabilecek aydınlatma isteyenler

power led konusunu biraz incelemeli bencede

aslında ürün ucuz ama imalatçıdan çıkınca çok pahalı oluveriyor,30 tl maliyetle 250 tl yi

yarım saatte kazanan aydınlatmacı gördüm.netice şuan karlı ve gözde bir sektör.getirisi yani karı çok fazla

şimdilerde çevreye bakıyorumda etrafta led aydınlatma ile uğraşan dükkanlar çoğalmaya başladı.bu sektörde uzun süre ayakta kalmaz

gibi geliyor bana

değinmek istediğim nokta türkiyede ticaret ahlakı olmalı,zamanında izmir çankayada halı satan,beyaz eşya satan kişilerin bir anda

gsm shoplar açmaları bence iyi bir örnek ticari ahlaksızlığa

mahalle aralarındaki tv tamir atelyelerinin bazılarının bir anda pc satış,pc teknik servisi olmalarıda benzer bir örnek

zamanında tv kumandaları üreten firma gördük,şimdi led tabela üretimi...........

peki hala bendende rest.....eli havya tutan herkes evinin led aydınlatmasını yapabilir.aracılara para kaptırmayın.zaten kutu aksesuar katalog

hatta bu ledlerin hazır pcb leri zten satılıyor.istanbulda bilmem ama izmirde hatfon bu konuda baya satışı var.unutmadan bu aydınlatmaların driver ismi

adı altında hazır powerlarıda var

dealextreme.com gibi sitelerde bile montajlı satılıyor

power led olayı biraz sakıncalı, smd ile çözüyoruz işi... ışık kalitesi minimum 20 000 saat düşmemeli. eli havya tutan herkesin yapacağı iş değil hocam. çinden getirilen led aydınlatma ürünlerinde de senesi dolmadan ışık şiddetinde düşme başlıyor. 2 sene önce kurduğumuz ve hiç kapatılmamış sistemleri örnek olarak gösteriyorum ben...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

real_agabey bunu yazdı:

fikir sahibi olmayın arkadaşlar :) para sahibi olun, ben size ışıl ışıl sistemler kurarım nihaha.

Hoş bi yaklaşım olmamış.

Daha fazla söze gerek yok.

alexfarrow arkadaş ta ticari ahlak konusunda yeterince açıklama yapmış zaten.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

http://www.dealextreme.com/p/e27-3w-3-led-6500k-240-lumen-white-light-bulb-110-260v-54226

http://www.dealextreme.com/p/led-headlamp-37-led-1294

bunlardan çok yaparddık halende peynir ekmek gibi gidiyor dış kasa,ledler,driver,ledlerin lehimleneceği board,mercekler hazır geliyor

vidalayıp montajlıyorsunuz

mademki türksün systeme göster ürksün
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

alexfarrow bunu yazdı:

http://www.dealextreme.com/p/e27-3w-3-led-6500k-240-lumen-white-light-bulb-110-260v-54226

http://www.dealextreme.com/p/led-headlamp-37-led-1294

bunlardan çok yaparddık halende peynir ekmek gibi gidiyor dış kasa,ledler,driver,ledlerin lehimleneceği board,mercekler hazır geliyor

vidalayıp montajlıyorsunuz

böyle yaparsan tabi bir halta yaramaz :)

ledler china yerine taiwan olmalı tercihen samsung yada ledbright tabi bunları piyasa kullanmaz çünkü pahalıdır, ama biz öyle yaparız bu yüzden yıllarca ışıl ışıl olur, soğutucuyu döküm yerine ağır preslenmiş malzeme tercih ederiz bu sayede de ısı problemi olmaz, boya da yine ısı iletkendir sıkıntı çıkarmaması için, mercek mika yerine cam tercih edilmeli, bizde böyle komple getir montajla çak gitsin olayı yok. uygulamaları görmek isteyen gelsin elimle göstereyim made in turkey dir hepsi :)

Toplam Hit: 2910 Toplam Mesaj: 14