folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ev İçin Güneş Sıcağını Kesmek (Cam Filmi)

Ev İçin Güneş Sıcağını Kesmek (Cam Filmi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

İzmir de ev güney cephe öğlen 12 den akşama kadar gübeş evin içinde çok rahatszı ediyor.

Buna güneş ışığını sıcağını yüzde 60 kesen cam filmi falan satıyorlar onlardan yaptırsak etkisi olurmu bu sıcağı nasıl kesebilirim. Gece bile sıcak oluyor yaz vakti güneşi kesmem lazım

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

İzmir de ev güney cephe öğlen 12 den akşama kadar gübeş evin içinde çok rahatszı ediyor.

Buna güneş ışığını sıcağını yüzde 60 kesen cam filmi falan satıyorlar onlardan yaptırsak etkisi olurmu bu sıcağı nasıl kesebilirim. Gece bile sıcak oluyor yaz vakti güneşi kesmem lazım

Ben ışığı kesmek için kullandım, sıcağı da kesiyor, ancak ısı film üzerinde yani camın üzerinde ve iç tarafta birikiyor, cama dokununca yakacak kadar oluyor elini neredeyse  :) perdeyi de çekersen çok sorun olmaz ama. Pazaryeri sitelerinden metreyle al, benimki gibi hanım kızarsa kışın söker yazın tekrar yaparsın. Çok daha ucuza geliyor. Uygulaması  da sabunlu suyla.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

hocam bende gündüz odaya ışık girmesini pek sevmiyorum özellikle yaz aylarında bayıyor 
    siyah düz perde ve arkasına yine siyah akustik perde ile kapatıyorum 
    (siyah düz perdeyi akustik solmasın diye koyuyorum bir numarası yok)
    hem ışığı %90 kesiyor hemde gelen sıcaklık bir nebzede olsa azalıyor 

blackhorror tarafından 05/Mar/26 13:50 tarihinde düzenlenmiştir

salla gitsin ölecez zaten :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    TheBattal bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Ben ışığı kesmek için kullandım, sıcağı da kesiyor, ancak ısı film üzerinde yani camın üzerinde ve iç tarafta birikiyor, cama dokununca yakacak kadar oluyor elini neredeyse  :) perdeyi de çekersen çok sorun olmaz ama. Pazaryeri sitelerinden metreyle al, benimki gibi hanım kızarsa kışın söker yazın tekrar yaparsın. Çok daha ucuza geliyor. Uygulaması  da sabunlu suyla.

Ben kışın ısınmak için yapıyorum bunu. Isı camda, perdede ve araya koyduğum materyallerde birikiyor gün boyu. Yavaş yavaş salınıyor odaya. 1-2 derece fark ediyor evde :F

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    TheBattal bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Ben kışın ısınmak için yapıyorum bunu. Isı camda, perdede ve araya koyduğum materyallerde birikiyor gün boyu. Yavaş yavaş salınıyor odaya. 1-2 derece fark ediyor evde :F

1/2 derece fark ediyorsa gayet iyi ev için koyunun bi açığı %50 olanı yeterli olur

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

dışa takılan panjurlardan olmaz mı hocam ? Ev seninse ve uzun süre oturma planın varsa 1 kez yaptır kurtul.

Antalyadaki evde var bizim, güneş geldiği vakit panjurları kapatıyoruz, ev daha serin oluyor.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

dışa takılan panjurlardan olmaz mı hocam ? Ev seninse ve uzun süre oturma planın varsa 1 kez yaptır kurtul.

Antalyadaki evde var bizim, güneş geldiği vakit panjurları kapatıyoruz, ev daha serin oluyor.

şu dönemde çok maliyetli hocam o panjur işi cam filmi işini 2/3 bine hallediyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

honeycomb plise perde var hocam içi folyolu karartma özellikli

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

siyah cam filimi kalıcı çözüm değil hocam benim evde arka odada aynı problem vardı bütün camlara film kapladım kendim bu sefer ısı içeri girmiyo ama camlarda birikiyor camlar alev gibi oluyor etkisi %20 felan daha iyi oldu

en iyi çözüm Blackout perde güneşliği mesela az geçsin dersen kum rengi hiç içeri girmesin dersen siyah alırsın ama %60-70 fark ediyor

DJ_Alper tarafından 05/Mar/26 14:53 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Film falan hikaye. Ben mecburen ölçüleri alıp kalın branda yaptırmıştım onu germiştim. Üstelik camda buzlu camdı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Evin salonuna siyah perde koysam çok abes durur. Branda vs çok hoş durmaz.

Panjur en sağlıklısı ama çok pahalıya gelir. 

Toplam Hit: 719 Toplam Mesaj: 22
cam