folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ev Isıtmak La Alakalı Genel Bir Cevap

Ev Isıtmak La Alakalı Genel Bir Cevap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    HeLLB0y bunu yazdı

54 metrekare 3 göz evde bu arada müstakil alt katta yaşıyorum klima kullandım 12000 btu sıcaklık 11000 btu olması lazım uyku modunda 24 25 çok soğuk olduğunda 26 dereceye aldım aralık ayı boyunca kombi kapalı idi. Doğalgaz 1 ayın sonunda 258₺ geldi elektrik 1330₺ geldi. Aralık ayımın son haftası felaket soğuktu bu da göz önüne alındığında ev 20  ile 21 derece arasında kaldı. Uyku modu zaten minimum güç olduğundan sıcaklık böyle kaldı. Üşüdüm mü pek değil lakin salon evin orta noktası banyo bi miktar daha serin idi. Ben denemek için klimayı kullandım Eylül ayında aldım yanlış hatırlamıyorsam 8 kWh kullanmışım 1 aydaki elektrik tüketimim buydu faturada bilgi olsun diye paylaştım evi küçük ve kliması olanlar için bilgi olsun. Bu arada evim hem İçerden 3 cm tarafıyla tüm duvarlar ara duvar tavan dahil her yeri kapladım dışarıdan 5 cm straforlu. Şehir Zonguldak..

Hocam klima ile sadece tek bir mekan ısıttın ama, tuvalet banyo mutfak ve diğer odalar sadece ölmeyecek kadar ılıktır. kombi yaksan en fazla 2000 gelirdi 54k2 ev, ama bütün ev ısınırdı ve içerisi de yine 21 derecenin altına düşmezdi diye düşünüyorum. tabi denemek lazım

Evet denemek lazım ki bu ay kombi kullanıyorum ev  odactermoststı kullanıyorum salona koydum cihazı 21.5 dereceye ayarladım bu ay da bunu test edip görecem. Evet şu konudada haklısın diğer odalar yeteri kadar ısınmıyor banyo bi miktar serin yatak odası salonun yanı kapı zaten açık bende yan yana 3 göz 16 metrekare şeklinde. Yine de çok soğuk günlerde biraz serindi klima yeterli olmuyor gerçekten 

The End
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    HeLLB0y bunu yazdı

54 metrekare 3 göz evde bu arada müstakil alt katta yaşıyorum klima kullandım 12000 btu sıcaklık 11000 btu olması lazım uyku modunda 24 25 çok soğuk olduğunda 26 dereceye aldım aralık ayı boyunca kombi kapalı idi. Doğalgaz 1 ayın sonunda 258₺ geldi elektrik 1330₺ geldi. Aralık ayımın son haftası felaket soğuktu bu da göz önüne alındığında ev 20  ile 21 derece arasında kaldı. Uyku modu zaten minimum güç olduğundan sıcaklık böyle kaldı. Üşüdüm mü pek değil lakin salon evin orta noktası banyo bi miktar daha serin idi. Ben denemek için klimayı kullandım Eylül ayında aldım yanlış hatırlamıyorsam 8 kWh kullanmışım 1 aydaki elektrik tüketimim buydu faturada bilgi olsun diye paylaştım evi küçük ve kliması olanlar için bilgi olsun. Bu arada evim hem İçerden 3 cm tarafıyla tüm duvarlar ara duvar tavan dahil her yeri kapladım dışarıdan 5 cm straforlu. Şehir Zonguldak..

Düzeltme olsun 1 aylık toplam elektrik tüketimim 800 kWh yanlış yazmışım 1330₺ fatura ödedim yeni 

HeLLB0y tarafından 29/Oca/26 00:23 tarihinde düzenlenmiştir

The End
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    HeLLB0y bunu yazdı
    HeLLB0y bunu yazdı

Düzeltme olsun 1 aylık toplam elektrik tüketimim 8000 kWh yanlış yazmışım 1330₺ fatura ödedim yeni 

ne kadar ucuzmuş lan elektrik :D

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

2002 ₺ geldi ama 672 ₺ devlet desteği ile 1330 ₺ geldi bilmiyorum az mı siz kaç ödediniz ne kadar tükettiniz yazarsan ordan bende anlayım merak ettim 

HeLLB0y tarafından 29/Oca/26 00:12 tarihinde düzenlenmiştir

The End
Toplam Hit: 838 Toplam Mesaj: 15
doğalgaz isıtma