Ev Kullanıcıları İçin Antivirüs Programı
-
mcafee ve norton devir ötesi kalmış programlarken norton kendini kurtardı ama mcafee hala çok kötü sen öyle hiçbişey sormasın herşeyi kendi yapsın istiyosan avira'ya ayar çekiceksin oda herşeyi kendi yapıcak.firewall'da senin dediğin HIPS tir.Comodo Firewall da örneğin HIPS i kapatıp kullanırsan bişey sormaz herşeyi kendisi yapar.bu güvenlik kombinasyonunu dene.kaspersky eskisi gibi değildir..
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------kanliay bunu yazdı:
ötmesini istemiyorsan her zaman bu işlemi yap de olsun bitsin
-----------------------------
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------valla kurdum bile noteboka bakalım nasılmış 4.8 ;)
Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download 2009 Şubat 2.964.348.013
(2,761 GB)16.159.758.137
(15,05 GB)2009 Mart 2.224.772.847
(2,072 GB)40.214.385.726
(37,453 GB)2009 Nisan 1.650.239.080
(1,537 GB)37.141.570.836
(34,591 GB)iyi abanmışım :D
hocam seninkine abanmak deniyorsa buna ne dioz xD yanlız bu ayın 5.de çekildi xD biriktiriom eski aylar ile de ileride seneleri karşılaştırıp
cocuma bak biz bu hızda internete girioduk fln xDD
-
upload hocam ortak falan mı kullanıyon tek başına 160 ları bulman zor gece gündüz down etmen lazıım veya hızın 1 mb den fazladır :D
-
millet ne bekliyo anlamadım,
sen dikkat etmezsen, güzel ayar ve takip yapmazsan derdine deva olacak hiçbirşey henüz icat edilmedi.
kurmuşsun bilmem ne antivirüsü ayarı afedersin bombok, güncelleme yok sonra vay anam virüs giriyo bu işe yaramaz :P
sağlam bi antivirüs tamam ama yanında sen de antivirüs olucaksın. benim gibi paranoyaksan yine benim gibi 10larca sayfa antivirüs incelemesi, virüs nedir trojan nedir, HIPS nedir şu bu okuyacaksın, birkaç kere format yicek bilgisayarın ama sonunda az çok öğreniceksin.
Yapamaz mısın? O zaman linux kur antivirüs kurmadan virüs derdin sona ersin.
yok biraderim yok, kurduğunda tüm virüsleri enseleyen bi program yok. "prog + sen" budur yolu.
he kalite antivirüs hangisi derseniz birçok arkadaşımı ve özellikle kendimi antivirüs deneği olarak kullandım. bugün itibariyle güncel sonuç "avira"dır.
HIPS olarak comodo ama biraz yorar sizi. çok soru soruyo. paranoyaksanız kullanın mutlaka.
sonra zemana antilogger + spybot + avira bu 3ü aynı anda mutlaka kurulu olsun.
comodo firewallı bi kenara bırakırsak en sağlam vindoz güvenlik formülü bu 3 programın aynı anda çalışmasıyla yakaladım.
ayrıca sistem kasma olayı gerçekleşmez.
aviranın olmadığı yerde de nod32 diyorum
aviradan önce nod32 bağımlısıydım ki geçen sene bence aviradan iyiydi ama avira çıkış yakaladı,
avira internette testlerde iyi olduğu gibi kişisel testlerimde de beni memnun etti.
neyse bunlar da benim tecrübelerim.
-
Tnrsk bunu yazdı:
upload hocam ortak falan mı kullanıyon tek başına 160 ları bulman zor gece gündüz down etmen lazıım veya hızın 1 mb den fazladır :D
-----------------------------1mbps la 100ı gördüm 2mbps yaptırdım zorlamadan 170i gördüm biraz para olsun bekle beni 8mbps ben geliyorum xD
ve rapid e her gün gb larca veri uplarım xD
-
Bitdefender
Antivirüs,Antispam,Antispyware,Güvenlik duvarı ebeveyn kontrolu hepsi bir arda
programın indirilmesi için arama yapmalısın.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Bitdefender
-----------------------------sakın, bitdefender anlık koruma yapmaz.
sadece şunu tara dediğinde taramasını istediğin bi bilgisayarın varsa kullan.
artık bi kere dizüstüne kurdum, sistem kilitlendi çöktü, güvenlik modunda bile başladığında donuyodu düşün.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Bitdefender
-----------------------------sakın, bitdefender anlık koruma yapmaz.
sadece şunu tara dediğinde taramasını istediğin bi bilgisayarın varsa kullan.
artık bi kere dizüstüne kurdum, sistem kilitlendi çöktü, güvenlik modunda bile başladığında donuyodu düşün.
-----------------------------heuristic in virtual environment özelliği blunmaktadır.