Ev Sahibi Korona Oldu
-
Arkadaşlar selamlar.
İki üç gün öncesinde gidip çay içtiğimiz ev sahibinin oğlu ve hanımı pozitif çıktı.
Oğlu 13 ünde karantinaya girdi. Hanımını ise dün test yapmışlar ve bu sabah pozitif olduğunu söylemişler.
Bizim adimizi vermemişler. Gidip gelen soran yok.
En son bizimle temas halinde idi. Yani adamın yanında çay içtik.
Bu süreçte ne olacak?
İl sağlık kurumunu aradım. Bir şikayetiniz varsa gidin test yaptırın diyor. Hastaneye gidin yani.
Bende çalışıyorum bir fabrika da.
Bu tür vaka başına gelen var mı?
Çarşamba ya da Perşembe günü hastaneye gidicem test için.
Tşk.
-
Artık belirti göstermediğin sürece test yapmıyorlar.
-
mkyb bunu yazdı
Artık belirti göstermediğin sürece test yapmıyorlar.
O yuzden varmis gibi yapiyorlar :)
Belim agriyor. Koku alamiyorum Pozitifliyle gorustum diyorsun.
Bu arada gecmis olsun. Beslenmenize dikkat edin.
futurist tarafından 15/Kas/20 14:53 tarihinde düzenlenmiştir -
semptomlar tam anlamıyla başlamadan koku tat ağrı testiniz negatif çıkabiliyor bir ihtimal kendinizi sürekli takip edin tetikte olun maske mesafe kolonyayı eksik etmeyin.
-
Prof. Dr. Necmettin Ünal bu akşam katıldığı bir televizyon programında:
"Belli bir genetiğe sahip covid hastalarının maalesef iyileşme şansı yok. Onları kaybediyoruz. Farklı bir genetiğe sahip hastalar da iyileşiyor. Ama bu genetik yapıları açıklayamam," dedi.
-
Bacanaklarda hanımla beraber 1 gece kaldık, bacanak ertesi gün teste girip pozitif çıktı. Bizim ismimizi vermediği için arayan soran olmadı. 2 gün sonra falan işyerinde biri pozitif çıktığı için test kitiyle herkesi test yaptılar sonuç negatif çıktı.. Bu süre zarfında hiç semptom falan çıkmadı bizde...
-
Sağolun beyler.
Yarın sağlık ocağına gideceğim sabah saatlerinde.
Hastanede test yaptırmak çok zormuş. Malum çalışıyoruz.
-
250 tele
özelde şaaaak test
şüphe varsa ciğer filmide çektir in
-
mkyb bunu yazdı
Prof. Dr. Necmettin Ünal bu akşam katıldığı bir televizyon programında:
"Belli bir genetiğe sahip covid hastalarının maalesef iyileşme şansı yok. Onları kaybediyoruz. Farklı bir genetiğe sahip hastalar da iyileşiyor. Ama bu genetik yapıları açıklayamam," dedi.
alala ilginç.
ACE reseptör'ü mü ne diyorlardı bu akciğerlerde hücre yüzeyinde bulunan maddeye. E bu da protein ise, protein'i oluşturan aminoasit'lerse, bu aminoasit'leri taşıyan yapılardan DNA sırasına, dolayısıyla genlere ulaşabiliriz gibi.
bir ara OytunErbaş böyle birşeyler diyordu.