Ev Telefonu İle Konuşunca İnternet Gidiyor Sebebi Nedir?
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------Telefonları Paralel bağlamadan oluyor :) Benim evde yaşadığım problem o şekildeydi
Bir odamda birde Salon'da telefon hattı var Odamdaki hattan hem telsiz telefonu hemde İnternetimi kullanıyorum Splitter'la fakat salon'a herhangi bir telefon bağlanınca internet kopuyor. sende de paralel olan bir hat varsa onu devredışı bırak dene :)
-----------------------------Yok hocam 1 tane ew telefonu war başka yok Sadece ew telefonu bitanede splitter war
-
sa
hocam Splitter bağlantılarını kontrol et line yazan kısma telekomdan gelen hattı bağla modem yazan yerden telefon kablosu ıle modeme bağlantı yap telefon yazan yerdende telefona bağla çalışma mantığı bu şekilde.
kablosuz telefon problemi bende vardı
kablosuz telefonu bağladıgım zaman ınternet kesılıyordu normal telefon kullandıgım zaman ınternette kopma olmuyordu . bende kablosuz telefonu kaldırdım problem çözüldü.
şimdi şöyle bir problem var.
internet hattı bağlı normal bir şekilde bağlı düzgün olarak çalışırken hiç bir şey yokken bir anda bağlantı kopuyor. kendi kendine tekrar geliyor. yarım saat bır saat kullanıyorum küt bi daha kopuyor .
telekomu aradım herhangi bir problem yok dediler. ki telekomla telefonda görüşürken bile iki defa internet kesilip tekrar bağlandı.
splitteri iki sefer değiştirdim çözülmedi. bir süre direkt olarak telefon hattına bağladım gene internet göçtü.
telekom santral tarafında arkadaş var sordum neden böyle oluyor diye dsl santral tarafında benim hattın bağlandığı bacaklar gevşek olabilir dedi
telekoma söylüyorum böyle bir sorun yok diyor
evet şimdi konu hakkında fikir yürütebilecek biri varmı yoksa fibere geçmeyi veya başka bir şekilde internete bağlanmayı düşüneceğim .
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------hahah güzel olmuş eline sağlık
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:

-----------------------------hahah güzel olmuş eline sağlık
-----------------------------Splinter usta o splitter değil ki :P Bu arada splitterı değiş problem çözülür ucuz bişiy zaten.
-
Konuyu dağıtmayın beyler . !
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu dağıtmayın beyler . !
-----------------------------konu ne dağılacak sana yazılanları okusana splinter tak diyo millet yada değiş diyo
bunlardada olmazsa git ttnete arıza kaydı bırak bi cihazla hattına bakıyolar şak diye kesiliyo