Evcil Hayvan Almayı Düşünüyorum (Yardım)
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Hocam zekı bır hayvan ıstıyorsan Papağan almanı onerırım ama butcen yetermı bır jako ıcın 1000 lıraya yaklasık rakamlar ıstıyorlar bunun yanında egıtebılecegınden emın olman gerek.
Tamamıyla doğru. zeki istersen papağan al zaten aralarında en iyi tür jakodu
ne çok araştırmıştım bir aralar hevesim vardıda yattı
şimdi kedi almak için uğraşıyorumr
----------------------------- -
hacılar aslında küçüklüğümden belli karıncalara bi ilgim var karınca çiftliği kurmak istemişimdir ama yaşadğım yerde böyle birşey satacak bir pet shop yok nerden bulabilirim
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar aslında küçüklüğümden belli karıncalara bi ilgim var karınca çiftliği kurmak istemişimdir ama yaşadğım yerde böyle birşey satacak bir pet shop yok nerden bulabilirim
:))) Karıncalar her yerde.. sokaklardan topla. Tabiki büyük olacak.. -
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------Walla Pes :D Ne diyim Karınca Çiftligi Nasıl kurcaktın :))) ya merak ettim
-
KoSCaDo bunu yazdı:
-----------------------------Walla Pes :D Ne diyim Karınca Çiftligi Nasıl kurcaktın :))) ya merak ettim
-----------------------------valla çok istiyom yaw :D bi arkadaş bi video gösterdi konun ilk sayfasında mavi bir suyun içinde sanki karıncalar ama ben öyle değil bildiğin dümdüz karıncayı görebileceğin bir yer istiyorum bildiğin çiftlik