Evcil Tilki
-
Ulan şunun şirinliğine bak dadlu şey yerim ben bunu yerim. Keşke bitanede benim böyle olsa tilkim hemen derisini yüzer satardım :B
-
Eğer ki evcilse harbiden manitalara iyi hava basarsın bunla ha :\
-
hocam tatlı matlı ama çöl tilikisi o benım bildigim uzere :)
Edit Büdüt:
Kaç kuruş ki bunlar :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
Ulan şunun şirinliğine bak dadlu şey yerim ben bunu yerim. Keşke bitanede benim böyle olsa tilkim hemen derisini yüzer satardım :B
Hacı naaptın sen yaa.... -
nerden ne kadara alcaz bunu :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
Çok şeker yaw durumum olsa alırdım :/
-----------------------------bizim eve evcil hayvan sokamazsın :) ama ileride düşünüyorum böyle bi ufaklık beslemeyi :)
ve fiyatları ne kadar civarındadır ve bunlar büyüyünce bizi yer mi :D
-
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------ahuahuahua aq çok şeker hayvanda niye yüzüyen lan kürkçelere satican dimi seni paragöz seni :P :D
-
behemoth bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------ahuahuahua aq çok şeker hayvanda niye yüzüyen lan kürkçelere satican dimi seni paragöz seni :P :D
-----------------------------e şimdi bu tüy döker pislenir nasılsa kaynağı bunda yüzeriz derisini ilaçlarız yeniden çıkar derisi hem tüy çıkıyoda deri niye çıkmasınn :((
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------behemoth bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------e şimdi bu tüy döker pislenir nasılsa kaynağı bunda yüzeriz derisini ilaçlarız yeniden çıkar derisi hem tüy çıkıyoda deri niye çıkmasınn :((
-----------------------------valla hajı pek öle olmaz sanki ölür gideer ufacık tefecik bişi :D