Evde Buffer Yapimi
-
Beylerr yeni baktim iyi tii ye almissiniz subwoffer demek istedim anlamak zor degildi :)
-
mesutb bunu yazdı
Beylerr yeni baktim iyi tii ye almissiniz subwoffer demek istedim anlamak zor degildi :)
Valla ben tam subwooofer demek istemiştir diyecektim ki buff yazan arkadaşınki daha mantıklı geldi, özellikle uğraşma al kaç para zaten demeyini görünce
-
http://lmgtfy.com/?q=evde+subwoofer+yap%C4%B1m%C4%B1
Jubei tarafından 20/Eki/14 04:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Elysion bunu yazdıSubtitle bunu yazdı
Önce USKO'ya giriyosun.
"Create Character" ekranında Job'u Priest seçiyosun.
Level kastıkça Buff skillerine veriyosun.
Nur topu gibi bir Buffer'ın oluyor.
Hem çok portatif evde, işte, kafede her yere götürebilirsin.
Soykirarak guldum :D
hahahahaha
-
Hacılar bi tane Buff Headwear almak istiyorum, kullananlar yardımcı olabilir mi? Kocaelinde okuyorum, birde univ dagda :) bilenler bilir Umuttepenin rüzgarı fena ve kronik sinuzitim kış için hangi tür gider rüzgar için filan?
Kullananlar kullandıkları model ne ve tavsiye ederler mi?
-
-
banneduser bunu yazdı
Hacılar bi tane Buff Headwear almak istiyorum, kullananlar yardımcı olabilir mi? Kocaelinde okuyorum, birde univ dagda :) bilenler bilir Umuttepenin rüzgarı fena ve kronik sinuzitim kış için hangi tür gider rüzgar için filan?
Kullananlar kullandıkları model ne ve tavsiye ederler mi?
Ben atkı bere falan takamadığımdan banggood.comdan 2-3 $ bi paraya getirttim bu zımbırtıdan.
Benim aldığımın önünde çene kemiği baskısı var, baskı biraz aşağıda kalıyor üstünü katlamak gerekiyor yüze çekerken. Böyle genel motifli birşey alırsan sıkıntı olmaz. Tr içi fiyatlar 15-25 arası değişiyor sanırım, burdan 3-4 tane getirtirsin değiştirir değiştirir kullanırsın.
Eğer yün kaşındırıyor, polar yumak yumak oluyor ve terletiyor diye takamıyorsan kesinlikle al. Takip numarası falan almadım ben, normal gönderdikleri kargoyla tam 10 günde elime geçti.