Evde Cips Yapımı
-
Balyoz99 bunu yazdı
patatoyu ortaya koyduğunda kendi mi dilimliyor fena...
-
Balyoz99 bunu yazdı
Evdede yaparsın o şekilde pişsin diyorsan ahşap ile o kadar para vermeye gerek yok.
ince dilimlemek içinde nicer dicer mi ne var herşeyi dogruo o lazım. :) ama ben bıçakla yapıom 30 sn sürmo
-
valla normalde cipsi hiç ama hiç sevmem tiksinirim hatta ama bence bu lezzetli olur, yağda da kızartma yok hatta üstüne sonradan kaşar eritlirse daha da bi güzel olabilir:)
-
Lightsaber bunu yazdı
valla normalde cipsi hiç ama hiç sevmem tiksinirim hatta ama bence bu lezzetli olur, yağda da kızartma yok hatta üstüne sonradan kaşar eritlirse daha da bi güzel olabilir:)
hocam son zamanlarda dışarda yediğim tüm yemeklerde midem bulanıyor.
Mcdonadls da , popyes de , sbarro da , burgerde.
Bu büyük ihtimal ile yağ yüzünden oluyor. Artık hayatımdan yağı olabildiğince çıkararak , evde yemeke yemeye uğraşıyorum.
0 yap ile yaptıgım yeni tarflerim yakında burada.
-
PanxeR bunu yazdıLightsaber bunu yazdı
hocam son zamanlarda dışarda yediğim tüm yemeklerde midem bulanıyor.
Mcdonadls da , popyes de , sbarro da , burgerde.
Bu büyük ihtimal ile yağ yüzünden oluyor. Artık hayatımdan yağı olabildiğince çıkararak , evde yemeke yemeye uğraşıyorum.
0 yap ile yaptıgım yeni tarflerim yakında burada.
0il.com diye domain al, blog şeklinde yaz diyecektim ama alınmış domain tüh.
0yag.com olabilir :D
-
Valla hocam konunu baltalamak gibi olmasında, en yakın zamanda bi deneyecem ama gidip bakkaldan alıp yemek yerine evde yapmak hiç mantıklı gelmiyor bana:)
-
Çizik tatilden sonra foto atarız
-
tolgaStain bunu yazdı
Valla hocam konunu baltalamak gibi olmasında, en yakın zamanda bi deneyecem ama gidip bakkaldan alıp yemek yerine evde yapmak hiç mantıklı gelmiyor bana:)
hocam 2 tl para verip 95 gram o vıcık vıcık şeyi alabilirsin tabiki.
veya 75 kuruş (normal şartlarda ödemişte patatesin kilosu) 1kilo patetes ile istediğin kadar porsiyon cipsi
istediğin tat ve lezzette hazırlayabilirsin.
Ameleliği 30sn sürüyor. Maliyeti 1 kilo patetese 3 tane büyük patates düştüğüne göre 30 kuruş.
Özet
*Bütçe
*Sağlık
*Lezzet
PanxeR tarafından 04/Tem/13 21:47 tarihinde düzenlenmiştir -
bro cok iyi denk geldı ya haftasonu yalnızım bekar evine iyi bi şenlik olur bu eyvallah :)
-
bende kışın her hafta sonu şu tarifi yapardım,olağanüstü lezzetli ve doyurucu oluyor...bunu deneyen bir daha pataes kızartması veya cips yemez...
10 üstünden 11 puan verdiğim bir tarif
http://www.refikaninmutfagi.com/tarifler/atistirmaliklar/firinda-citir-patates-tarifi/