Evde Cs Oynamak İstiyoruz,Multiplayer Nasıl Yapabiliriz
-
win7 kullanıyorsanız hepiniz ev ağını seçin ve dahil olun. ondan sonra görecektir. Eğer yine de server listesinde görünmezse
é tuşuna basıp konsolda connect serverıKuranınİpadresini yaz bas enter a girersin oyuna :D
-
evet win 7 kullanıyoruz
-
hamachi kurun bağlanın hocam.
-
Extra olucak ama bende evden caunter onlıne oynamak ıstıyorum :D Hiç bilgim yok ne yapmam lazım?
-
suhatuna bunu yazdıExtra olucak ama bende evden caunter onlıne oynamak ıstıyorum :D Hiç bilgim yok ne yapmam lazım?
sxe kuracan servarlara giriş yapacan hacı, senoyna.com un servarlara damla
-
suhatuna bunu yazdıExtra olucak ama bende evden caunter onlıne oynamak ıstıyorum :D Hiç bilgim yok ne yapmam lazım?
1.5 1.6 source go hangisi hocam :D
-
Şefin zaten aynı modeme bağlıysanız ortak ağdasınız demektir. Güvenlik durumundan half-life'ı istisna gösterin ya da komple kapatın biriniz oyun kursun diğerleri zaten kurulu oyunlar bölümünde kurulmuş oyunu görecektir yani öyle zor bir şey değil.
-
NmC bunu yazdı
Hamachiye falan gerek yok. Aynı modeme bağlıysanız güvenlik duvarını kapatın oyunu da yönetici olarak çalıştırın zaten birbirinizi görürsünüz multiplayerda.
aynen
-
Biz 4 5 hatta 7 8 kişi toplanıp kablosuz bilgisayarlar arası geçiçi ağ kurup çatur çutur onuyoruz.
Bkz;
Ağ ve paylaşım merkezi-yeni bir bağlantı kurun-bilgisayarlar arası geçici bir bağlantı kur
herkes kurulan ağa bağlanıyo herkes bağlandıktan sonra oyunu açıyoruz. -
Tengri bunu yazdı
tunngle kur cok basit kurulumu