folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Evde İcat Yapmak İstiyorum

Evde İcat Yapmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:
    -----------------------------

Hayat dışarda sana tavsiyem dışarı çıkmandır.

De get hamuğa goyum.

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:

Hocam zengin misin? Yaş biraz ufakta öğrenci misin? Özele giriyor olabilir ama merak ettim :D Eve yatıyorum diyosun ahahaha. Para bi yerden akıyor olmalı :D 

Övrenciyim hocamda yatıyom işte orasını fazla kurcalama:D O değilde konuyla ilgili kimse bişey yazmamış yav :D 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

http://www.instructables.com/ öyle bi gez dolan bakalım.

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:

http://www.instructables.com/ öyle bi gez dolan bakalım.

buna ek olarak Türkçe biseyler istersen ki bu adamlarda bi yerlerden alıp Türkçe'ye çeviriyorlar

yararı olur umarım.

http://www.kendinyapsitesi.com/

kolay gelsin.

yaptıklarını da konu altında resimlersen sevinirim, belki görüp bizde merak edip deneriz.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Kendini iddaaya ver hocam. Nasılsa maddi kaygı da pek yok sanırım, ufak ufak oyna hem kaybedersen acıtmaz hem de ha tuttu ha tutacak diye maçları izlerken vakit geçer.

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

Kendini iddaaya ver hocam. Nasılsa maddi kaygı da pek yok sanırım, ufak ufak oyna hem kaybedersen acıtmaz hem de ha tuttu ha tutacak diye maçları izlerken vakit geçer.

la övrenciyim ya maddi gelirim sınırlı günlük 10 15 lira:D Sadece bu aralar rapor aldım yatıyom akşama kadar evde. Burda vardı bişeyler yapan arkadaşlar ya. 

Mesela tükenmez kalemden yay ok yapmak felan böyle basit veya zor şeylerde olur.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    (reklama gırermı bılmıyorum eger bı hatam olursa affola) Google a kendınyapsıtesı yaz ve mutluluga er

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaylule
    Kaylule's avatar
    Erkek

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/gelisim/elektronik/

kanka icat demen yanlış.icat dedimmiydi daha önce,yani senden önce yapılmamış bişey anlıyorum ben.ama senin anlatmak istediğin tarzda şeyleri bu linkte biraz bulabilirsin.

komunizm parayı bulunca, feminizm kocayı bulunca, ateizm uçak sallanınca... biter. :-D
Toplam Hit: 4273 Toplam Mesaj: 19