folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Evde İnternet Paketi Tavsiyeleri (İstek) Taahhüt

Evde İnternet Paketi Tavsiyeleri (İstek) Taahhüt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Şu devirde tahattüt olmayan hiçbir firma ile anlaşma öncelikle. Aslında şöyle genel bir yanlış algı var. Hangisine geçersen geç alt yapı türktelekom kalite aynı diye. Kesinlikle hayır. Üstteki yazıda hocamında dediği gibi telekom merkeze git kurbanlık pazarlığı gibi pazarlık yap al iki yıl garanti

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu

Aslında şöyle genel bir yanlış algı var. Hangisine geçersen geç alt yapı türktelekom kalite aynı diye. Kesinlikle hayır.

Ben katılmıyorum bu düşünceye. Neden mi?

X firmayı arıyorsun ve yeni bağlantı istiyorsun. Adres bilgisiyle kontrol edip, "maalesef boş port yok" diyorlar. Peki o zaman geçiş yapayım dediğinde, aktif olarak kullandığın makine, port, kablo, sistem neyse, aynısını kullanmaya devam ediyorsun. Değişen tek şey, senin kullandığın bağlantıyı telekomdan kiralayıp sana satan firma.

Dsmarta ana avrat küfretmişliğimi de bilirim, farklı adreste sıfır sorun kullanmışlığımı da.

Altyapı iyiyse firma farketmez.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seyhzade
    seyhzade's avatar
    Erkek

Comnet şikayetlere bakın. Şikayetvardan. Maç saati net gidiyor kaldırmıyor benim.  Mğşteri h. Bir şey dersen neti iptal ediyorlar. Salak salak cevapları var. Uzak dur

Önce hayaller ölür sonra insanlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

milleni.com

50 mbit

Taahhütsüz

125 lira

Eski işyerinde kullanıyorduk , ayın son günü / günleri aşırı yavaşlama ve kopmalar oluyordu... Hala öyledir diye yanaşmak istemedim, yoksa milleni evet uygun poyasaya göre ! 🤔

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek

Yeni evde fiber var 100 mbps netspeed 134₺ ref kodu ile 12 ay boyunca 10₺ indirim yapıyor. VDSL destekliyorsa 35 veya 100 mbps paketler var yine. 3 haftadır falan kullanıyorum sorunsuz. telefonla görüşebileceğin müşteri hizmetleri de mevcut. Linki aşağıya bırakıyorum paketleri incelemen için. Ref. kodumu da bırakayım, geçersen 10 sana 10 bana 12 ay indirim yapıyor. 

Ref. Kodu: C16YWJ

https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı
    HanDSomE bunu

Aslında şöyle genel bir yanlış algı var. Hangisine geçersen geç alt yapı türktelekom kalite aynı diye. Kesinlikle hayır.

Ben katılmıyorum bu düşünceye. Neden mi?

X firmayı arıyorsun ve yeni bağlantı istiyorsun. Adres bilgisiyle kontrol edip, "maalesef boş port yok" diyorlar. Peki o zaman geçiş yapayım dediğinde, aktif olarak kullandığın makine, port, kablo, sistem neyse, aynısını kullanmaya devam ediyorsun. Değişen tek şey, senin kullandığın bağlantıyı telekomdan kiralayıp sana satan firma.

Dsmarta ana avrat küfretmişliğimi de bilirim, farklı adreste sıfır sorun kullanmışlığımı da.

Altyapı iyiyse firma farketmez.

hocam kendi alt yapınla değerlendirme. Oturduğum mahallede 2 ev değiştim 2side fiberdi. Netspeed 2 yerde de leş ötesiydi. 100mbit hatta download rekorum 0.7mbit. Rakamda bir yanlışlık yok. 3 ay çözemediler kafayı yedim. 3 sokak ötede babamlar oturuyor onlarda da turknet var arada bir saçmalıyor arada bir düzeliyor. Kendi evimi Türktelekoma geçirdim rahatladım. Yani alt yapı türktelekom ama bir yerlerde mutlaka hizmet aldığın firmanın kalitesi-kalitesizliğine maruz kalıyorsun. 

Toplam Hit: 2259 Toplam Mesaj: 17
i̇nternet abonelik taahhüt internet paketi