folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evde Isınmaya Nispeten Hesaplı Çözüm

Evde Isınmaya Nispeten Hesaplı Çözüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Abi  banyoda ısıtıcı çok tehlikeli  , ısıt , fişi çek , sonra duş al . Sakın o saçma alet çalışırken yıkanma . 

Ben  çatıya güneş paneli koyup , en azından düşük watt ısıtıcı çalıştırayım dedim.   Hadi 9000 btu klima olsa iyi olur dedim .  İş saçma sapan bir boyuta çıkıyor.   4 bataryası,  güneş paneli , inverteri , kablosu,  İŞÇİLİK ( bu kısım Allahu Ekber) derken . 15 yıllık  tüketimi peşin vermen gerekiyor . Kendini amorti etmesi imkansız , aşırı arıza çıkaran aletler . 

Ucuza ısınmanın tek yolu, kaliteli 1 odun sobası ve çevreden atılan  eşyaların odun kısmını stoklamak , ağaç budayan oldumu  kalın dalları almak  vb  Büyük şehirde imkansız ama küçük yerlerde ,  odun toplamak  çözüm , pelet falan zaten doğalgazdan bile pahalı. 

güneş panelinde ongrid tavsiye ederim. 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uruAdania
    uruAdania's avatar
    Erkek

Elektrikli fanlı ısıtıcıyla insanın sadece götü ısınır, onu da dibine sokması gerekir. Bu nasıl bir cimrilik? :D Güvenlik kulubesinde yaşıyorsan iş görür yoksa boş iş...

Hayatınızdaki en önemli iki gün; doğduğunuz gün ve nedenini öğrendiğiniz gündür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    uruAdania bunu yazdı

Elektrikli fanlı ısıtıcıyla insanın sadece götü ısınır, onu da dibine sokması gerekir. Bu nasıl bir cimrilik? :D Güvenlik kulubesinde yaşıyorsan iş görür yoksa boş iş...

Hayır öyle değil. Yanlış biliyorsun/düşünüyorusn. Kullandığım fanlı ısıtıcılar 20 metre kareye kadar gayet yeterli ısı sağlıyor.

Kombi açmayalı 1,5 ay oldu. Sadece banyo su ısıtma için kullanıyorum kombiyi.

Üstelik fanlı ısıtıcıların hiç birini 1000 watt üzerinde kullanmıyorum.

Tabii ki yaşanılan bölge/iklim önemli. Egenin Uşak ilinin batısında yeterli. Benim yazdıklarım Doğu Anadoluda geçerli olmaz mesela.

kazasker1 tarafından 30/Oca/26 16:04 tarihinde düzenlenmiştir

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 1743 Toplam Mesaj: 24
ısıtıcı ısınma soba fanlı