Evde Kendi Laptop Soğutucumuzu Yapalım [Resimli]
-
hoca bunların maliyetine 5 lira ekle orjinalini al?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------adam para vermedim bütün malzemeler evde vardı diyor. sen diyorsun 5 lira daha ekle..
-
Coiner , on kismi kapali bir pervane havayi ceker veya ufler mi ? yanlarda hava giris ve cikislar olabilir ama pervanelerin havayi cekme veya itmeleri icin onleri kapanmamismi ?
-
SharpShooter bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------adam para vermedim bütün malzemeler evde vardı diyor. sen diyorsun 5 lira daha ekle..
-----------------------------onun evde varmış bizim yok kendi yapmışta bize maliyeti yüksek gelir :)
bilişimci gibi düz bakamıyorum finansal açıdan bakıyorum
-
dizüstüne üflenene hava tam olarak bilgisayarın o altındaki aralıklara direktolarak temas etmelimi? Bir sorunçıkmaz dimi la ?
-
lan aslıdna eski kasa var. anakartı filan söksek power kalsa bi sonrada içini fanlarla donatsak üstünede laptopu koysak :|
güzel olur sanırım ama çok yukarda kalır hralde :D
-
bir diz ustu bilgisayarin ici nasil acilir , icindeki pervanesi nasil degistirilir bu sekilde resimli anlatim olsa keske ben sony vgn-fj180p kullaniyorum fani cok ses yapiyor fanini satin alip kendim degistiremezmiyim hangisini almam lazim nasil ogrenebilirim nasil degistirebilirim
-
irem26 bunu yazdı:
bir diz ustu bilgisayarin ici nasil acilir , icindeki pervanesi nasil degistirilir bu sekilde resimli anlatim olsa keske ben sony vgn-fj180p kullaniyorum fani cok ses yapiyor fanini satin alip kendim degistiremezmiyim hangisini almam lazim nasil ogrenebilirim nasil degistirebilirim
-----------------------------google ı aç ara bulursun
-
peki
-
saol kardes arkadasin laptop cok isiniyo ona yapalim :d