folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Evde Kendi Laptop Soğutucumuzu Yapalım [Resimli]

Evde Kendi Laptop Soğutucumuzu Yapalım [Resimli]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca bunların maliyetine 5 lira ekle orjinalini al?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

adam para vermedim bütün malzemeler evde vardı diyor. sen diyorsun 5 lira daha ekle..

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Coiner , on kismi kapali bir pervane havayi ceker veya ufler mi ? yanlarda hava giris ve cikislar olabilir ama pervanelerin havayi cekme veya itmeleri icin onleri kapanmamismi ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

adam para vermedim bütün malzemeler evde vardı diyor. sen diyorsun 5 lira daha ekle..

onun evde varmış bizim yok kendi yapmışta bize maliyeti yüksek gelir :)

bilişimci gibi düz bakamıyorum finansal açıdan bakıyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

dizüstüne üflenene hava tam olarak bilgisayarın o altındaki aralıklara direktolarak temas etmelimi? Bir sorunçıkmaz dimi la ?

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

lan aslıdna eski kasa var. anakartı filan söksek power kalsa bi sonrada içini fanlarla donatsak üstünede laptopu koysak :|

güzel olur sanırım ama çok yukarda kalır hralde :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

bir diz ustu bilgisayarin ici nasil acilir , icindeki pervanesi nasil degistirilir bu sekilde resimli anlatim olsa keske ben sony vgn-fj180p kullaniyorum fani cok ses yapiyor fanini satin alip kendim degistiremezmiyim hangisini almam lazim nasil ogrenebilirim nasil degistirebilirim

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

irem26 bunu yazdı:

bir diz ustu bilgisayarin ici nasil acilir , icindeki pervanesi nasil degistirilir bu sekilde resimli anlatim olsa keske ben sony vgn-fj180p kullaniyorum fani cok ses yapiyor fanini satin alip kendim degistiremezmiyim hangisini almam lazim nasil ogrenebilirim nasil degistirebilirim

google ı aç ara bulursun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

peki

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

saol kardes arkadasin laptop cok isiniyo ona yapalim :d

Freedoom is not free.
Toplam Hit: 7184 Toplam Mesaj: 45