Evde Köpek Belsemeyi Şikayet Etmek
-
Wine bunu yazdınarcobs bunu yazdıWine bunu yazdınarcobs bunu yazdıWine bunu yazdı
dışarıya salıyorlarsa fare zehirli et yedir kimse görmeden mefta olsun
yada balkondaysa felan etin içine fare zehiri koy balkona at eti yesin it
Keşke öyle bi zehirli ete sen denk gelsen
öyle bir olasılığın olabileceğini düşünüyorsan senin zekanı sikeyim ben
Asıl böyle bi durumda köpeği suçlu bulduğun için ve tek çözümün bu olduğuna inandığın için ben senin zekanı sikeyim.
lan göt oğlanı uzatıp durma kelime oyunu yapma amma kabadayı varmış ya burada çoçuğu zor durumda bırakıyorlar diye kesin önerimi yaptın ne konuşuyorsun ? benimde köpeğimi vurdular 10-15 sene önce bende sevmem öyle insanları ama bir insanın rahatını huzurunu bozuyorsan katlanıcaksın herşeye
Eminim bu hayatta en az 1 insanın huzurunu bozmuşsundur. Kalkıp kafana mı sıksınlar, zehirli et mi yedirsinler ? Seç beğen al...
Hem yanlış düşünüyorsun, hem adam sana hakaret etmeden adama hakaret ediyorsun ; hem sana yapılan ve hoşlanmadığın birşeyi başkasına yapma peşindesin. İlginç...
Gidersin imza toplattırırsın, hak hukuk yolunca mevzuyu çözersin. İşine gelmedimi palayla saldır, silahla kafasına sık, etle zehirle....
Bu nasıl bir zihniyet ?
-
Sahibi akıllıysa dava haksız bile olsa seneler sürer. En fazla cihazı koyarlar senin evine yeterli ses çıkmazsa hak iddia edemezsin.
@Wine varsa öyle bir delikanlı benim köpeğimede koysun hacı :) azcık mantıklı olun burda hayvanın herhangi bir suçu yok.
-
Wine bunu yazdınarcobs bunu yazdıWine bunu yazdı
Keşke öyle bi zehirli ete sen denk gelsen
öyle bir olasılığın olabileceğini düşünüyorsan senin zekanı sikeyim ben
Köpek zehirlis et diye seni yesin bunu nasıl yedim diye kahtından ölür zaten :/
-
Havlayan, öten hayvandan rahatsız olan insanları anlayamadım gitti. Mahallede 3 köpek sahibi var hayvanları arada bir sabaha kadar uluyor hiç rahatsız olup bir laf etmedim, mahallenin yaşlıların ağzına düşmesinler ama vik vik kafa sikerler. Şehrin gürültüsünün yanında onlarınki rahatsız dahi etmiyor.
Zehirlemekten bahseden arkadaş da umarım bahsettiği şekilde mefta olur. -
Hocam komşunuza gidip, şu ürünlerden bahset
http://www.petsiparis.com/?urun-8266-Bark-Terminator-Advanced-Bark-Control-Collar.html
http://www.ucuzagetirdik.com/Urun/Kopek-Havlama-Tasmasi-pmu122.html
alsın bitane geceleri taksın problem çözülecektir. -
Wine bunu yazdı
Senin önüne atıp yedirtmek lazım onu.
-
bir köpek sahibi olarak konuşuyorum evin içinde sesinizi yükselttiğinizde dilekçemi yazıyorlar bu yavşak çok gürültü yapıyor diye bu kadar bencil olmayın, her neyse hukuki açıdan ise daha önceki davaları baz alarak konuşuyorum köpek evcil bir hayvandır ve günümüzde bir çok aile tarafından beslenmektedir köpeğin varlığının suç teşkil etmesi yasaklanması durumu olamaz daha önceki bir davada aynen bu şekilde karar var, ve rahatsız edici unsur var ise bunun kanıtlanması gerekir, köpeğin sahibi hayvanını seviyor ve biraz ters bir adamsa bu davaya en az 3 sene veriyorum sevinerek söylüyorumki BİR BOK YAPAMAZSIN..
-
hocalar , affedersiniz ama yani ben dilekçe örneği istedim yok zehirmiş otmuş bokmuş abi sakin olun ya dilekçe varsa verin yoksa boşunda yazmayın
-
Wine bunu yazdı
Wine, bence sen demek istediklerini güzel anlatamıyorsun. Forumda da bir çok kişi ile polemiğe giriyorsun, ortak nokta sensin. Kendin de bir şeyler ara.
2.5 yıl hapis yattın
Bali çektin
Ekstazi kullandın
Alkol kullandın
Esrar içtin
diye kimse adam olmuyor gördüğümüz gibi :) Üstte dediklerimi de sen bu forumda kendin söyledin, kafamdan sallamıyorum yani.
-
biri şu adama dilekçe versin :D