Evde Pitbull Bakılırmı
-
S.a arkadaşlar pitbull yavrusu almayı düşünüyorum sitede oturuyom bakılırmı daha önce evde köpek bakdım boxer cinsi köpek biraz kırsal kesimdi fazla bişey demiyolardı pitbull a evde bakan warmı acaba pitbull yerine presa canario da olabilir kafama fazla yatmadı yaw burdakiler bi cins bıdı bıdı yapabilir
-
Bakamazsın Dostum,Zaten yasada cıktı pitbullar yasakmış mış da bılmem neymıs... :)
Bıraz sacmalıyorlar ama eger ıyı bır egıtımcıysen bak derım...ama ben egıtemem dıyosan bulaşma derım.
-
götünü kıtlar ciddiyim
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
Bakamazsın Dostum,Zaten yasada cıktı pitbullar yasakmış mış da bılmem neymıs... :)
Bıraz sacmalıyorlar ama eger ıyı bır egıtımcıysen bak derım...ama ben egıtemem dıyosan bulaşma derım.
-----------------------------o yasak tırı vırı kardeş atmasyon bulurum ben yavrusunu temin kolayda daha önce boxer doberman ve alman kurdu bakdım
-
seadog bunu yazdı:
götünü kıtlar ciddiyim
-----------------------------hiç bir köpek sahibinin götünü kıtlamaz senin köpekde bi cinslik warmış :(
-
Explosive bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
götünü kıtlar ciddiyim
-----------------------------hiç bir köpek sahibinin götünü kıtlamaz senin köpekde bi cinslik warmış :(
-----------------------------:D:D:D
kopegi bakmak sorun degıl...herkes kopege bakar :) ama yetiştirmek onemlı olan...ıyı yetıstırırsen senın degıl ,dusmanınkini ole bı kapar kı daha da kendıne gelemez :)
-
Hem köpege hem kendine eziyet etmiş olursun.
-
Explosive bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------o yasak tırı vırı kardeş atmasyon bulurum ben yavrusunu temin kolayda daha önce boxer doberman ve alman kurdu bakdım
-----------------------------Bence yasak tırı vırı deme :) ummadıgın taş baş yarar ona gore..
Sen yınede ıyı egıtmeye bak,egıttıkten sonra kımsenın soz soylemeye hakkı olmaz...senınde dedıdıgn gıbı yavru alırsın yetiştirirsin...olur bıter ;)
-
Benim bildiğim en sadık köpek pitbullarmış fakat 2 yaşında sıyırıyormuş çogu balatayı eğerki sorun çıkmazsa 2 yaşına kadar beslemeye devam et yok baktın çığırından çıktı imha et :D
-
rushOut bunu yazdı:
Benim bildiğim en sadık köpek pitbullarmış fakat 2 yaşında sıyırıyormuş çogu balatayı eğerki sorun çıkmazsa 2 yaşına kadar beslemeye devam et yok baktın çığırından çıktı imha et :D
-----------------------------veya ımha etmesın gerek yok :)
o senı ımha eder :)
-
ilk köpeğin ise bakmamanı öneririm.
pitbullar iyi eğitilirse gayet uysal,sevimli hayvanlardır.
inşallah pitbull'u hava atmak,köpek dövüşü,vs amacıyla almıyorsundur.