Evde Ses Kaydi Ve Video Kaydi Yapmak
-
Hacilar.
Evde videolu dersler hazirlamak istiyorum.
Pc nin ekranin kaydetmek veya powerpoint gibi sunum olarak fark etmez.
Lakin soyle bir durum var
Studyo ortami olmaidigi icin sesle birlikte degisik hisirtilar fln da kaydedecek. Bunu nasil engelleyebilirim ?
Onerileriniz nelerdir ?
Ayrica ses kaydi yapmak icin nasil bir mikrofon v.s. kullanmaliyim. Yapan bilen varsa bir el atsin lutfen
Tesekkurler....
Yönetim: Alışveriş bölümü ne alaka yaa... -
çizikk
slanger tarafından 23/Ağu/13 15:20 tarihinde düzenlenmiştir -
adobenin öyle pqrogramı vardı
-
yok mu bir bilen muritler
dhmm tarafından 24/Ağu/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
up
-
directional tür'de mikrofon kullanman gerekiyor,shotgun'lar işini görür .. çok pahalı oluyor yalnız bunlar,istersen sen araştır yada fiyat sınırın yok ise marka model önerebilirim .
-
ses kaydı yapmak için normal bir mikrofon kullanabilirsin. bulabilirsen jefe 2600 yada türevi bir mikrofon al. ayriyetten üzerine geçiriceğin sütyenle hışırtıları minimuma çeker birde pop filter kullanırsan patlamaları engellersin. cool edit tarzı programlarlada yazılımsal filtrelemeden geçirdikten sonra temiz ses elde edebilrsin. yani bunlar minimum maliyet tabi
-
Hacı ben 15 liralık kulaklığın mikrofonuyla yaptım ve hiç hışırtı falan olmadı.Sen videoyu çekerken başını sağa sola sallamazsan zaten hışırtı falan pek olmuyor.Boşa çok para verme kulaklığa falan derim.
Artık yap şu phpciler.com a dersleride millet yararlansın :)
-
Tak mikrofonlu bi kulaklık kur camtasia programını, sonrası sende
-
Lemuria bunu yazdı
directional tür'de mikrofon kullanman gerekiyor,shotgun'lar işini görür .. çok pahalı oluyor yalnız bunlar,istersen sen araştır yada fiyat sınırın yok ise marka model önerebilirim . .
hocam 50 ila 100 euro arasi bisey olqbilir -
u235 bunu yazdı
Hacı ben 15 liralık kulaklığın mikrofonuyla yaptım ve hiç hışırtı falan olmadı.Sen videoyu çekerken başını sağa sola sallamazsan zaten hışırtı falan pek olmuyor.Boşa çok para verme kulaklığa falan derim.
Artık yap şu phpciler.com a dersleride millet yararlansın :)
galiba tamamen dehistieecem forum haber fln olacagina sadece video ders atacam