Evde Tek Başına Yapılacak Şeyler.
-
kafa arklarını topla ps kirala 4 gün ölümüne.
-
Bakardın + kokain = 4 gün yetmez bi ömür yetmez....
-
*biraz ağla biraz gül, ne menemen hayat ben yatıorum de vur kafayı yat.
*hep yapmak istediğin ama yapamadığın bişeyi yap( 24 saat kıyafetsiz durmuştum ben :))
*menemen yap
*I'm legend ı tekrar izle
yap ulan bişiler işte
-
4 gün boyunca evde teksin bu ele geçicek nadir fırsatlardan, hemn bişeyler yapman lazım plan yap komik ,hayatında iz bırakacak, hep hatırlanacak bişey olması
lazım. Düşün bişeyler, koca ev senin, arkadaşlarını çağır iç dağıt ama unutmaki döndüklerinde uslu duruyormuş pozisyonu vericeksin buda ayrı heyecan kısmı oysa
onlar hiçbişeyin farkında değiller dimi,eğlenmen lazım eğlenmelisin değerlenmeli bu fırsat yoksa anlatıcak bi hikayen olmaz buda kendine dert
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Elizabet rekoru kır bakam ne kadar yapabiliecen :|
-----------------------------arkadaş 12 defa yapmış. bayıldı salak herif. hastaneye kadırdık. doktor diyo ne yapdın da bu kadar, böyle bayıldın. utancından eve gidemedi çocuk
-----------------------------ben geçmişimdir. 20ye bile vurmuştur. bayılmadım :|
-
evinde tbt buluşması düzenlet
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------evinde tbt buluşması düzenlet
oldu :P 10.5'lu murid/eler varsa gelsinler bekliyorum :P -
eve kız getirmeye bak
-
ne 12'si ne 20'si be 2'den sonra kendinize eziyet ediyorsunuz rekor kırmak için.
-
Noneyim bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Elizabet rekoru kır bakam ne kadar yapabiliecen :|
-----------------------------arkadaş 12 defa yapmış. bayıldı salak herif. hastaneye kadırdık. doktor diyo ne yapdın da bu kadar, böyle bayıldın. utancından eve gidemedi çocuk
-----------------------------ben geçmişimdir. 20ye bile vurmuştur. bayılmadım :|
-----------------------------Abartmayın aq ne 20 si bea çok sıkıyosunuz beyler xD