Evde Tek Basinalar Icin 3000 Adet Yemek Tarifi : )
-
fasulye tarifide varmı:D
-
ne maharetli erkekler varmis
biri bana pilav yapmayi ogretse gerisini getircem de utancimdan kimseye soramiyorum :|
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------ne maharetli erkekler varmis
biri bana pilav yapmayi ogretse gerisini getircem de utancimdan kimseye soramiyorum :|
-----------------------------ahaha ben öğretiyim çok pis pirinç pilavı yaparım:D
-
ben yıyıcıyım ya:D yapamıorm bsy sadce pateteslı yumurta yapabılıorm:D
-
boşuna yapıyo insan zamanında öğrenci evinde pilav yaptık o kadar saat beklemesi üstüne pilavın kuru kuru gitmemesi ve ortalığın dağılması kaldıydı. ne gerek var alt tarafı açlık hissini bastıracaksın işte.. yap makarna veya salçalı yumurta 2 dk da mis gibi.. makarna için değişik soslar uygula her gün farklı farklı yemek işte patates kızart git tavuk sucuk al kızart ekmek arası yap ucuz zaten.. canın çok değişik bişey istediğinde çık dışarı lokantaya gir ye işte o sana 3 4 ay yeter.. ayrıca hazır çorba rulz :d yemek yapıcam diye aç kalmayın insana çok pis koyuyo moralman çöküşler yaşıyosun :d
-
walla güzel oldu :D peter gitti aney kaldı o da yakın gitcek ama ne zaman indirelim yapmaya çalışırım yapamazsamda salata ile idare ederiz..
-
salata, yumurta kızartma, bide iyi cızbız yaparım :D
-
Sağolda ben Girmiyim arada bir bekar kalıyoz evde Yaz Gelsin gelmesin, Bildiğim Yemek bir Yumurta haşlayıp Çayla yemek, İki Patates Kızartması yetiyor bana yahu. Menemen yapmasınıda Örendim ayrıca. :)
Önce biberleri Kızartıyorsun, Sonra Domatesleri Ardından Yumurtanı Kırıyorsun bu kadar Harika Menemen Acıda katarsan Daha harika olur. :)
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sosis&folderid=42174
:D gecenyildan merakliymisim :P
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sosis&folderid=42174
:D gecenyildan merakliymisim :P
-----------------------------hemen hemen aynı tarihler :D yine iş başa düşmüş anlaşılan :D