Evde Yaşadığım İnternet Sorunu
-
2 gün önce eve geldim dsl ışığı yanıp sönüyor sonra komple sönüyor sanki sinyal gelecekmiş gibi yanıp sönüyor tekrar komple sönüyor bu döngüde devam ediyor arıza kaydı açtırdım eve geldiler telekomdan benim kapıda ki kutuya kadar sinyal geliyormuş cihazla ölçtüler ama mesele şu evde modem ve kablosu 1 cm bile yerinden oynamadı durduk yere oluşan bir problem bu neden olabilir ayrıca dün modemden olabilir düşüncesi ile arkadaşımın modemi taktım onunlada aynı sorun oldu yine arıza kaydı açtırdım bakalım ne olacak varmı bu şekilde problem yaşayan ?
-
direk kapıdan bağlantı yapın o telekomcu oçların sinyal geldiğini iddia ettiği yerden yani.
-
ilteris bunu yazdı
direk kapıdan bağlantı yapın o telekomcu oçların sinyal geldiğini iddia ettiği yerden yani.
Oda aklıma geldi hocam yapıcam onuda vaktim yoktu yapamadım
-
Kabloyu değiştir.
-
sen yapılacakları yapmışın zaten arıza kaydınında yapmışın. gelsinler modeme kadar gelen kablodaki değerlere kadar baktır. en basit haliyle; kapıya kadar tamam sinyal geliyo ama modeme sinyal geliyor mu gelmiyor mu bunu bilmiyoz. arkadaşının modemide arızalı olabilir bunuda göz önüne al. başka ihtimal yok.
-
ajan1111 bunu yazdı
sen yapılacakları yapmışın zaten arıza kaydınında yapmışın. gelsinler modeme kadar gelen kablodaki değerlere kadar baktır. en basit haliyle; kapıya kadar tamam sinyal geliyo ama modeme sinyal geliyor mu gelmiyor mu bunu bilmiyoz. arkadaşının modemide arızalı olabilir bunuda göz önüne al. başka ihtimal yok.
Artık modeme kadar gelip ölçmüyor şerefizler hocam. Evin içine adım atıklarında özel servise giriyor en düşük 14 tl en yüksek 75 tl ücret kesiyorlar faturana yansıyor.
-
Ya yalan hepsi oç çarşamba gelen piçler sinyal geliyor dedi ben yine aradım perşembe geldiler şansa peder evdeydi elektrikçi oda işten anlıyor kabloyu söküp direk cihaz bağla demiş bakmış sinyal gelmiyor dışardaki kutudan sorun demiş yine bekliyoruz bakalım ne olacak
-
5. gün oldu hala internetim yok evde ne yapayım nereye gideyim nereyi arıyayım arayıp küfür etmekten hakaret etmekten güzel konuşmaktan yoruldum artık ha bire not düşüyoruz acileyitinizin diyor ama icraat yok çıldırıcam
-
Telekomu arıyorsun ve diyorsun ki böyle böyle sorun vardı siz çözmediniz ben de kapıdan bir bağlantı çektim sorunun tespiti için fakat şuanda benim tarifem şu şu şu tarife olmasına rağmen 60mbps hız alıyorum ya da artık nekadarsa. fazla söyleyin. Direk gelirler :D
-
-
ilteris bunu yazdı
Telekomu arıyorsun ve diyorsun ki böyle böyle sorun vardı siz çözmediniz ben de kapıdan bir bağlantı çektim sorunun tespiti için fakat şuanda benim tarifem şu şu şu tarife olmasına rağmen 60mbps hız alıyorum ya da artık nekadarsa. fazla söyleyin. Direk gelirler :D
Hacı sen nerde yaşıyon :D Sorun olduğu halde 60 mbps vay vay vay :D