folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evdeki Karıncalara Çözüm?

Evdeki Karıncalara Çözüm?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

1-2 hafta evde kedi besle hocam. o karıncalara halay çektirir valla.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Kokusuz, köpüklü(sıkınca deodorant gibi değil pronto gibi oluyor) böcek ilacı işini görür. Geçen sene bakkaldan en ucuz böcek ilacını almıştım en etkilisi çıktı.

Çıktıkları yerlere düzenli olarak sık. 1-2 hafta sonra problemin kalmaz.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benzer durum bende de var, sebebini bilmiyorum ama belli zamanlarda istilaya çıkıp bir süre dolanıyorlar (bir kaç gün) sonra arasan 1 tane bile yok.. Günlerdir görmüyorum kerataları.. Ben alıştım artık ama dediğin gibi ısırma olayı yok sanırım bizde, arada bir küçük kızımın kollarında kızarıklık görüyorum ama karınca mı sinek mi bilmem artık..

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

karıncanın geçebileceği yollara domates yaprağı serpin , karınca o yoldan bi daha geçmez .denenmiştir 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

Elektrikli supurge ile cek hepsini hocam kalanlar icin ilac

Yazık.la. :) bu elektromanyetik dalga frekans gönderen şeysler karıncalarda da işe yarıyordur bence..

Metalurjist.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

İşidi cagir. 

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

karıncanın geçebileceği yollara domates yaprağı serpin , karınca o yoldan bi daha geçmez .denenmiştir 

Karıncalar sürü halinde yürümek için ayaklarından hormon salgılar diğerleri de kokuyu takip eder. Eğer evi yuva bilmemiş de belirli yerlerden girip çıkıyorlarsa tosun'un önerisi gibi ben de tebeşir tozunu öneriyorum.  Teoride hormon ya onda kalır ya da hiç salgılayamaz. Başkaları da arkasından gelmez. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Migros'ta kırmızı şişede Detan'ın sprey şeklinde karınca ilacı var ondan kullanın hepsini gebertiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Şimdi ismini hatırlamıyorum ama toz ilacı var onun geçtiği yerlere dök üzerinden geçen mefta olur. Ama sarı karınca ise işin zor onların belli bir güzergahı yok kafalarına göre takılıyorlar :)

Syntax error..
Toplam Hit: 4675 Toplam Mesaj: 30