folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evden Çıkmadan Yapılabilecek Aktivite Önerisi

Evden Çıkmadan Yapılabilecek Aktivite Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

Oda oda yurdu gez . En sevdiğim şeydi . 

La gardaş Hayırdır öyle Destursuz girisen çık siktir Git. Sonucu ile karşılaşmadın galiba?? 

bi siktir git ya  = valla kardeşim bizde biri birine bi siktir git demezdi - diyemezdi .

valla yurtta 20oda vardı 20 ile aram süperdi + odalar arası pinpon turnuvası bile düzenlerdik. . erkek yurdunda destur . :D  valla mına bile koyuyodum . özellikle sigara içmeyenlerin odasına gider sigara içerdim piçliğine .

Ulan geçen gün gece 2 arkadaşlarlar sohbet ediyoruz yan oda (Gomşu) gitmiş şikayet etmiş gecenin bir vakti konuşuyorlar diye. Birde hafta sonu sanki sabah 8 de dersi var gavatın vuracaktım ... 

Location is KYK .

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

elizabet :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

elizabet :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

resim çiz. Paran olursa grafik tablet al dijital boyama yap. Çok zevkli.

Toplam Hit: 2308 Toplam Mesaj: 15
hobi