folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Evden Eve Cs Oynamak Farklı İki İşletim Sistemi

Evden Eve Cs Oynamak Farklı İki İşletim Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar nette bir sürü konu var hepsine baktım ancak güncel olarak win 8 li bi makina ile vista olan bir makine arasında Cs ve half life nası oynarız sadece 2 miz olacaz.biri bahsedebilir mi ? 

güncel olarak bilgi almak istedim  diğer bi kaç yoldan çözüme ulaşamadıkta

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

işletim sistemi ne fark eder ki bağlanın landan oynayın, biri new game desin kursun oyunu diğeriniz de find servers kısmından lan'ı seçip girsin

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı

işletim sistemi ne fark eder ki bağlanın landan oynayın, biri new game desin kursun oyunu diğeriniz de find servers kısmından lan'ı seçip girsin

nası yapacayık onu landan ? filan

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

hocam yazdım işte biri new game dicek kurcak zaten seçenekler geliyo karşına map süre bot sayısı başlangıç parası firendlyfire cart curt istediğiniz gibi ayarlayın. diğeri de find server a tıklıcak üstteki sekmelerden lan kısmına gelicek, refresh yapıcak oyunu görür zaten sonra bağlanıcak bu kadar. ikiniz de aynı sürüm cs yi aynı patchi filan kullanırsanız ekstra bi sorun çıkmaz sanırım. he bide aynı nete bağlı değilseniz hamachi kurun, orda yine biriniz ağ kursun diğeri ona bağlansın, gerisini aynı ağdaymış gibi halledersiniz.

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

tunngle tunngle tunngle

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

2niz aynı ağa bağlıysanız başka .. farklı evlerdeyseniz farklı hoca..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hamachi kurun ikiniz de. Sonra lan oyunun keyfini yaşayın. Hatta işin ehli sayılırsanız biriniz local server kurar makinesine, bildiğin adminli falan olur. Deathmatch bile atarsınız.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Ya tunggle ile yapıcaksınız yada 1.6 için konuşuyorum v23 patchini kurduğunda dedicated serverda geliyor yanında onu kullanarakta yapabilirsiniz sadece modemin 27015 portunu açmanız yeterli.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla yazayım. Mac ve Windows arasında AOE 3 oynanmiyor. Araştırdım farklı sistemler arasında olmuyormuş. Kuzenle denemiştik. 

Almanya Fatihi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

evde oynadığınız sizin hamachili bir sürüm var mı bizim ki görmüyor hamachilye bağlanmamıza rağmen

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bilgisayarım özellikler bilgisayar adı  değiştir çalışma grubu lab yap 2 pc de..

sonra iki bilgisayarına aynı ev ağına dahil et.. sonra ne halt yiosan ye :)

Toplam Hit: 1588 Toplam Mesaj: 13