Evden Eve Cs Oynamak Farklı İki İşletim Sistemi
-
arkadaşlar nette bir sürü konu var hepsine baktım ancak güncel olarak win 8 li bi makina ile vista olan bir makine arasında Cs ve half life nası oynarız sadece 2 miz olacaz.biri bahsedebilir mi ?
güncel olarak bilgi almak istedim diğer bi kaç yoldan çözüme ulaşamadıkta
-
işletim sistemi ne fark eder ki bağlanın landan oynayın, biri new game desin kursun oyunu diğeriniz de find servers kısmından lan'ı seçip girsin
-
__hsyN__ bunu yazdı
işletim sistemi ne fark eder ki bağlanın landan oynayın, biri new game desin kursun oyunu diğeriniz de find servers kısmından lan'ı seçip girsin
nası yapacayık onu landan ? filan
-
hocam yazdım işte biri new game dicek kurcak zaten seçenekler geliyo karşına map süre bot sayısı başlangıç parası firendlyfire cart curt istediğiniz gibi ayarlayın. diğeri de find server a tıklıcak üstteki sekmelerden lan kısmına gelicek, refresh yapıcak oyunu görür zaten sonra bağlanıcak bu kadar. ikiniz de aynı sürüm cs yi aynı patchi filan kullanırsanız ekstra bi sorun çıkmaz sanırım. he bide aynı nete bağlı değilseniz hamachi kurun, orda yine biriniz ağ kursun diğeri ona bağlansın, gerisini aynı ağdaymış gibi halledersiniz.
-
tunngle tunngle tunngle
-
2niz aynı ağa bağlıysanız başka .. farklı evlerdeyseniz farklı hoca..
-
Hamachi kurun ikiniz de. Sonra lan oyunun keyfini yaşayın. Hatta işin ehli sayılırsanız biriniz local server kurar makinesine, bildiğin adminli falan olur. Deathmatch bile atarsınız.
-
Ya tunggle ile yapıcaksınız yada 1.6 için konuşuyorum v23 patchini kurduğunda dedicated serverda geliyor yanında onu kullanarakta yapabilirsiniz sadece modemin 27015 portunu açmanız yeterli.
-
Bildiğim kadarıyla yazayım. Mac ve Windows arasında AOE 3 oynanmiyor. Araştırdım farklı sistemler arasında olmuyormuş. Kuzenle denemiştik.
-
evde oynadığınız sizin hamachili bir sürüm var mı bizim ki görmüyor hamachilye bağlanmamıza rağmen
-
bilgisayarım özellikler bilgisayar adı değiştir çalışma grubu lab yap 2 pc de..
sonra iki bilgisayarına aynı ev ağına dahil et.. sonra ne halt yiosan ye :)