Eve Isıtıcı Almak Mantıklımıdır?
-
Y doğalgazı sadece tüp ve sıcak su için kullanıyorum.. Oda Yemek bildiğiniz gibi her gün sıcakk su 2-3 günde bir olur.. Ama Ufoyu Her Akşam raht 2-3 saat kullanırım.. Bir odada ısıtması için odayı.. Yani doğalgazı kullan dersen bu sefer buişi 2 odaya bölerim oturma odası ve benim odam. ee birde doğalgaza sıcaksu ve tüpüde eklersek kışın 150-300 arası fatura geliyordu. Şimdi ufo alsam bu fiyat düşermi diye düşünüyorum?
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Y doğalgazı sadece tüp ve sıcak su için kullanıyorum.. Oda Yemek bildiğiniz gibi her gün sıcakk su 2-3 günde bir olur.. Ama Ufoyu Her Akşam raht 2-3 saat kullanırım.. Bir odada ısıtması için odayı.. Yani doğalgazı kullan dersen bu sefer buişi 2 odaya bölerim oturma odası ve benim odam. ee birde doğalgaza sıcaksu ve tüpüde eklersek kışın 150-300 arası fatura geliyordu. Şimdi ufo alsam bu fiyat düşermi diye düşünüyorum?
-----------------------------hocam 2000 W lık bir ufo var ara sıra yakıyorum 90' lira geliyordu mecburen çook ki soğuk oldu yakıyorum. ha doğalgazdan kaçtın ha elektirikten olan yine bize .. :)
-
Doğalgaz kullanın. Ve her odanın peteklerini çalıştırmak zorunda değilsiniz. Isıtmak istediğiniz odanın peteklerini açın, Faturanız uygun gelir. Ayrıca, Doğalgaz Sobası kurarsanız daha iyi olur. Doğalgazı doğru kullanım ile çok ekonomik faturalar getirebilirsiniz. :) UFO fazla elektirik yiyiyor.