Eve Projektör Alcam Bilgilerinizi Sunarmısınız?
-
arkadaşlar merhaba bzm eve televizyon lazımda ben diomkii tv yerine projektör ve perde alalımm.. ama ev cok aydınlık cok güneş gelio.. tavsiye etçeğin uygun fiyatlı projektör varmı?? yorumlarınızıda bekliom
-
projektöre gerk yok sen plazma al yenilerden hem görüntü kalitesi yüksek hemde daha ekonomik olur
-
benim hep hayalim vardı böle sinema sistemii kurmakk duvarıı komple kullanmakk dev ekrann..
hem arkdaşım plazmanın normal boyuu bile 3 4 milyarr.. projektör daha mantıklı değilmii..
görüntünün net olmasıı için lumen ışığının yuksek olduğu makina almam gerekiomş -
arkadaşım ew aydınlıksa :S duvarları siyah'a boya sonrada sağlam bi projektör al :S ama ısıkları söndürmen lasım yani ailen pek yanaşmaya bilir ama sinema gibi güsel olur bende yapıcam öle evin üstüün yapılmasını bekliom :P projektör alırkken lambasının saatine dikkat et :s usun ömürlü olanlarındal al acer'dan şöyşe bi model belki işini görür ama biras pahalı :S
Acer XD1280D
Dlp Teknolojisi
2600 Ansi lümen
Xga (1024x768) doğal çözünürlük
2200:1 kontrast oranı
32 Dba . 2,17 Kg ağırlık
Fiyatta : 1.150 $ + Kdv civari
Bir tanede 7+1 çaktın mı daha ne istion :P
-
yok evi boyıyamam annemde beni boyar:) perdeyii çeksek biraz olmazmıı:)
hem lumeni daha yuksek bişey alsakk 3000 lümenlii fln -
Bence alma yap, www.elyapimiprojeksiyon.com
lcd araştırıyorum. kısmetse yakında yapmaya başlıcam. inanılmaz avantajları var. ve çok zevkli
-
siyah perde çek
-
arkadaş o el yapımı olmazz... siyah perde ceksem oda olmazzzz nereye kdrr ışığı açmamız gerekirsee...
YA GÜN IŞIĞINDA CALIŞANLAR VAR YÜKSEK KALİTEDE GÖRÜNTÜ VERİOOO.. -
al al ama kulaklıkta al bi sürü kablosuz...
yada fan uğultusuyla filmini izlersin..
-
Tamam git teknosa ya depo ya siparis ver, yada gir internete Ebay i ac toshiba 3600 ansilumen diye ara al sana projektor.bisey olursa ben sana elimde epson 2200 gonderirim hemde hemen ama 2001 model problem degil halalcanavar gibi.
-
fiyatı ne kdrdır onun?