Eve Telefon Geldiğinde İnternet Kesiliyor.
-
muridler evde 2 hat girişi var. birini modeme bağladım birini telefona bağladım. fakat bunları doğrudan bağladım hiçbi şekilde araç kullanmadım. normal şartlarda telefon ve net çalışıyor. fakat eve telefon geldiğinde net kesiliyor ve konuşma bitene kadar internet gelmiyor.
bu kabloları nasıl bağlamalı ?
-
tek hat girişinin ucuna splitter bağlayarak iki çıkış elde edeceksin, birini modeme birini telefona bağlayacaksın, paralel kullanma hocam
splitter ne ola ki dersen >>
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------tek hat girişinin ucuna splitter bağlayarak iki çıkış elde edeceksin, birini modeme birini telefona bağlayacaksın, paralel kullanma hocam
splitter ne ola ki dersen >>
-----------------------------tamam hocam evde var ondan denicem şimdi saol.
-
Aynı durumdan bende şikayetciyim kahrolası splinter de var hiç bir işe yaramıyor başka splinter larlada denedim sonuç yine aynı,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı durumdan bende şikayetciyim kahrolası splinter de var hiç bir işe yaramıyor başka splinter larlada denedim sonuç yine aynı,
-----------------------------hoca 2. bir telefon varsa o telefonada çekerken splinter kullanacaksın
-
Bende de aynı sorun vardı kaç kere splitter değiştirdim fayda etmedi, modemi değiştirdim sorun çözüldü. Bir de başka modemle dene
-
TitanGolem bunu yazdı:
Bende de aynı sorun vardı kaç kere splitter değiştirdim fayda etmedi, modemi değiştirdim sorun çözüldü. Bir de başka modemle dene
modem dediğin de öyle 3-5 liralık bişey değil ki hocam :)
-
modemden değil aslında kullandığınız kablolardan kaynaklanıyor olabilir...birde kaliteli bir splitter mıdır ne mikimse onlardan alın....ayrıca evde telsiz telefon varsa sorunun kaynağı buda olabilir...
-
Bazı telefonlar desteklemiyor.. Benim telsiz telefonda olmuyordu fakat normal ev telefonunda oluyordu
-
aynısı bana da oluyodu. sorunu şu şekilde çözdüm. eve gelen ana hattan direk modeme giriş yap hiç öyle 3 lü girişlerle uğraşma 3 lü girişli denediğim zaman olmuyodu telefonla konuşulduğu an gidiyodu net ya da dediğin şekilde telefon çaldığında falan. dediğim gibi ana hattan modeme direk kablo çek. sakın ek falan yapma ev telefonuyla falan.
-
saolun muridler tavsiyeler için..