folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Eveeet... Kitaplar Basılmaya Başladı...

Eveeet... Kitaplar Basılmaya Başladı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

sen güzel yerlere geleceksin. gönüllerde zaten öylesin amma velakin piyasada iyi yerlerde olacaksın hocam

la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

burakbet bunu yazdı:
    -----------------------------

sen güzel yerlere geleceksin. gönüllerde zaten öylesin amma velakin piyasada iyi yerlerde olacaksın hocam

-----------------------------
    Eyvallah iyi temennilerin için ;)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayırlı olsun güzel yerlere gelirsin inş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Hayırlı uğurlu olsun hoca öncelikle. Kitabın benim tarzım değil (yazılarından anladığım kadarıyla), en azından şimdiki tarzım :) Ben pek depresif şeyleri okumaktan hoşlanmam.

Ama senin kendi iç döküşlerin olduğunu bildiğimden ve bende daha önce buna benzer şekilde şiir yazarak kağıtlara içi döktüğümden bunun insanlara ulaşaasının senin açından ne kadar güzel bişey olduğunu tahmin edebiliyorum.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun, umarım çok tutarda kitapların bende TBT de böyle bi kardeşimiz olduğu için gururlanırım ;|

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@musket: Kardeşim kargonu az önce teslim ettim. Pazartesiye kadar eline geçer sanıyorum. Bir tanesini senin adına imzaladım. Diğer 4 tanesi boş.

Teslimatını yaptıklarımı buradan bildirmek daha iyi olacak şeffaflık açısından.

Toplam Hit: 4661 Toplam Mesaj: 37