Evet Arkadaşlarım Sabredemedım Artık Programlama Dıllerınde C# Öğreneceğiz Birlikte
-
Bence arkadasin ne yapmak istedigi onemli. Biraz acemiligide yapmis olabilir. Ama bence bu konu uzerinde durulmali. Ben elimden deldigince yardimci olurum.
-
abi dedim ya bu cocugun pisikolojik sorunları var (sniffer mi ne tam bilmiyorum ) actıgı topicleri birz inceleyin ne demek istediğimi anlarsınız büyük hacker dir kendisi :) XML konusundada dedim bunun çalıntı olduğunu isbatlarsan bi bok bilmediğini kabullenip özür dilermiisn dedim ve isbatladım lavuk dediki onlar benden çalmış yuh yani ciddiye almayın şu adamı abi ya .. :) benim uyuz olduğum diğer konu ise adam bu kadar mı yüzsüz olur ya şimdi herkesin bu yorumlarından sonra hala kalkıp birşeyler yapar ve söz meclisinde hak sahibi olmaya kalkar :))) çok enterasan bir tip çokkkk (birde buna bakın http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=15943 )
-
NightShower bunu yazdı:
Bence arkadasin ne yapmak istedigi onemli. Biraz acemiligide yapmis olabilir. Ama bence bu konu uzerinde durulmali. Ben elimden deldigince yardimci olurum.
bu çoçuğa gitte sen acemisin de bakalım ne olacak hiç kabullenirmi bu adam büyük üsdat arabalardaki ABS firen sistemini dahi Hackleyen program yazdı :) bu arkadaş bir hackerin vedası diye hayat hikayesi var ve tüm dünyada tanınır kendisi :) tahribat.com a hediye olarak 50 site hack leyecek kendileri büyük üsdat sakın acemi deme ha döver sonra :)
Toplam Hit: 4827 Toplam Mesaj: 14