Evi Bi Türlü Isıtamıyorum
-
ev müstakil ise pencere kenara yapay şömine gibi bişey yap
-
5 yillik ogrencilik hayatim boyunca kaldigim hic bi ev bi turlu isinmadi o yuzden s1kma canini ustune kalin bisiler al ve hava cok sicak demeye basla :D
-
eski tip sobalardan koyarsan çok güzel ısınır don aklet gezersin ama elektrikli ısıtıcıyla çok zor hocam.
-
en iyisi bi uyku tulumu al üşümezsin :)
-
hacı cama sünger çekmiyecektin yanlış yapmışsın süngerler çabuk yıpranıyor ve bi boka yaramıyor onların kaucuk olanları var normalde tek taraflı çeksen yeterli olur ama sen ondan al çift taraflı çek yani karşılıklı bir birine yapişacak şekilde çek. süper sağlam tutuyor.
bide macunlar kurumuşsa onları yenile.
cam için birde kalın perde kullan. içeri hemen etki etmesin diye kornişte kaç tane giriş arsa hepsini perde ile doldur :D
denenmiştir. başarı sağlanmıştır.
-
bitane tuğlalı soba al bide uyku tulumu tamamdır ormanda bile yaşarsın uyku tulumuyla hocam
-
hocam kur sobayı ver odunu bak nasıl ısınıyo bizde kulu'daydık ama ev hamam gibiydi :)))
-
kullandığın ısıtıcı infrerareddir (umarım böyle yazılıyodur) yani kişisel ısıtıcı açarsın kemiklerin ısınır kaparsın donarsın o ısıtıcıyla evde ısınmaz uğraşma boşuna kur sobayı yatır üstüne kestaneyi :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
hacı cama sünger çekmiyecektin yanlış yapmışsın süngerler çabuk yıpranıyor ve bi boka yaramıyor onların kaucuk olanları var normalde tek taraflı çeksen yeterli olur ama sen ondan al çift taraflı çek yani karşılıklı bir birine yapişacak şekilde çek. süper sağlam tutuyor.
bide macunlar kurumuşsa onları yenile.
cam için birde kalın perde kullan. içeri hemen etki etmesin diye kornişte kaç tane giriş arsa hepsini perde ile doldur :D
denenmiştir. başarı sağlanmıştır.
-----------------------------macunları yenileyeceksen yağmur gelmeden yenile. elektrikli ısıtıcıdan hayır gelmez bir an önce sobayı kur günde 2 defa yaksan hamamdan bile sıcak olur. offf bide şimdi sobanın üzerinde çay demleyecektik, ekmek kızartıcaktık kahvaltı tadından yenmezdi vallaha. bu arada hocam soba işlerinde acemiysen geceleri yakma rüzgar falan sonra başka haberlerini almayalım.
-
sen camlara naylon ger bence dışardan ne kadar az soğuk alırsa o kadar kolay ısınır yerdeki halının altına da karton koy oda ısı dengeliyomuş baktım biraz netten bunları buldum işe yarar gibi