folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evi Bi Türlü Isıtamıyorum

Evi Bi Türlü Isıtamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

ev müstakil ise pencere kenara yapay şömine gibi bişey yap

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

5 yillik ogrencilik hayatim boyunca kaldigim hic bi ev bi turlu isinmadi o yuzden s1kma canini ustune kalin bisiler al ve hava cok sicak demeye basla :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

eski tip sobalardan koyarsan çok güzel ısınır don aklet gezersin ama elektrikli ısıtıcıyla çok zor hocam.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

en iyisi bi uyku tulumu al üşümezsin :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hacı cama sünger çekmiyecektin yanlış yapmışsın süngerler çabuk yıpranıyor ve bi boka yaramıyor onların kaucuk olanları var normalde tek taraflı çeksen yeterli olur ama sen ondan al çift taraflı çek yani karşılıklı bir birine yapişacak şekilde çek.  süper sağlam tutuyor.

bide macunlar kurumuşsa onları yenile. 

cam için birde kalın perde kullan. içeri hemen etki etmesin diye kornişte kaç tane giriş arsa hepsini perde ile doldur :D

denenmiştir. başarı sağlanmıştır.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

bitane tuğlalı soba al bide uyku tulumu  tamamdır ormanda bile yaşarsın uyku tulumuyla hocam

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

hocam kur sobayı ver odunu bak nasıl ısınıyo bizde kulu'daydık ama ev hamam gibiydi :)))

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

kullandığın ısıtıcı infrerareddir (umarım böyle yazılıyodur) yani kişisel ısıtıcı açarsın kemiklerin ısınır kaparsın donarsın o ısıtıcıyla evde ısınmaz uğraşma boşuna kur sobayı yatır üstüne kestaneyi :)

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı cama sünger çekmiyecektin yanlış yapmışsın süngerler çabuk yıpranıyor ve bi boka yaramıyor onların kaucuk olanları var normalde tek taraflı çeksen yeterli olur ama sen ondan al çift taraflı çek yani karşılıklı bir birine yapişacak şekilde çek.  süper sağlam tutuyor.

bide macunlar kurumuşsa onları yenile. 

cam için birde kalın perde kullan. içeri hemen etki etmesin diye kornişte kaç tane giriş arsa hepsini perde ile doldur :D

denenmiştir. başarı sağlanmıştır.

-----------------------------

macunları yenileyeceksen yağmur gelmeden yenile. elektrikli ısıtıcıdan hayır gelmez bir an önce sobayı kur günde 2 defa yaksan hamamdan bile sıcak olur. offf bide şimdi sobanın üzerinde çay demleyecektik, ekmek kızartıcaktık kahvaltı tadından yenmezdi vallaha. bu arada hocam soba işlerinde acemiysen geceleri yakma rüzgar falan sonra başka haberlerini almayalım.

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

sen camlara naylon ger bence dışardan ne kadar az soğuk alırsa o kadar kolay ısınır yerdeki halının altına da karton koy oda ısı dengeliyomuş baktım biraz netten bunları buldum işe yarar gibi 

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 5131 Toplam Mesaj: 34