folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evi Böcekler Basmış Yardımcı Olun Müridler

Evi Böcekler Basmış Yardımcı Olun Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tam altımızda yogurt ımalatı yapan bi yogurtcu dukkanı var a.q hep onun yuzunden gelıyo bu böcekler kanatları var ama pek fazla ucmuyorlar zararlımı zararsızmı bılmıyorum bunu nereye sıkayet edebılırız nasıl cıkartırız bu adamı burdan 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

hangi mahalle toprağım bi veli babaya şikayet et bakalım var mı belediyede tanıdıklar

zabıta da olabilir

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

maraşda dondurmacıların orda ev ya .. apartmandan ımza toplatcam a.q bune bole yaa evı gormen lazım topramm bole bısı olamaz.. 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Öncelikle dükkan yoğurtcunun üstüneyse adamı cıkartamazsın imza toplasan bile.. anca kiracı ise cıkartabilirsin şikayet edersin adamlar sadece uyarır veya ilaclattırana kadar mühür basarlar ondan sonra devam vs vs .

Toplam Hit: 546 Toplam Mesaj: 4