Evidea.Com Nasıl Bilirsiniz?..
-
Tamam okurken kasıldım :)
Çıkardık listeden teşekkürler.
-
Birsürü ürün aldım, problem yaşamadım. Bir defasında bir menteşe eksik çıkmıştı, tüm metal parçaların olduğu bir paket yolladılar söyleyince.
-
3 defa ürün aldım hiçbir probşem çıkmadı
-
hocam bende bir ürün aldım 30 günde geldi. ürün bu kadar kalitesiz(malzeme) olamazdı. aman hocam uzak dur
-
bu ne la, tombala gibi site. Kimine iyi gelmiş, kimine kötü.
-
bende alışveriş yaptım problemsiz geldi
sanırım evidea da
hepsiburada n11 gibi bir aracı site sipariş verdiğinde evidea değilde tedarikçi yolluyor
-
Bir kere alışveriş yaptım geçen ayın 15 inde, aptal gibi kargolamaya bakmadım. Daha bugün gelecekmiş, gerçi yazmış adamlar ama bugün geldiğinde de abuk subuk bir şey gelirse düşün artık.
-
ürünler için hizmet aldığı yerler var orayla çalışıyor bendekiler bunlar
duvar kağıdı aldık ilaç vb gelmedi kağıt kalitesi de bildiğin yazıcıdan çıkma gibi bir şey, standart duvar kağıdı ölçülerinde kesmemişler kafalarına göre 3-4 parçaya bölmüşler
tv ünitesi alalım dedik görselle kendisi arasında fark var kargo ilk geldiğinde kargouyla beraber atık görünürde bir şey yoktu ama sonradan farkettik köşeleri hep patlamış ölçüler arasında kayma var tornadan çıkarıp üç beş vida atıp vermişler resmen bu amk şeyi elimde patladı resmen ya kırıp yakıcam yada birine daha ucuza okutucaz bakalım