folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evim Evim Güzel Evim ...

Evim Evim Güzel Evim ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Eleman yatılı bir lisede okuyor.

Büyük ihtimal fen lisesi veya anadolu öğretmen lisesi. Çok uçarsak askeri lisede de olabilir.

Yılbaşı için de eve gitmiş, lise 4'teki abileri ablaları aparta çıkıp eğlenecekken onun evine gitmesi gerekti.

Şimdi de gelmiş bizi kekliyor "oh evim rahat evim canım evim"

aynan bende böyle anladım.. bende anadolu da okudum yatılı yurtta okuyan arkadaşlar vardı sıkıntı çektiklerini biliyorum.. ama şuan üniversite döneminde çok rahatlar.. sende kendini ordan sağ sağlim üniye atarsan rahat olursun dostum ;)

yurt ortamı sakattır özentilik ile kötü alışakanlıklar kazanırsan işin suyu çıkar.. ama derslerine bakar çalışırsan üni.de sen suyunu çıkarırsın..

özlettin kendini lan iyibu portal :D iyi 2 3 gün kafa çek yat duş filan bende az çekmedik yurt ortamını hala daha yurttayız ya.. neyse üni de yurt başka tabi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

Eleman yatılı bir lisede okuyor.

Büyük ihtimal fen lisesi veya anadolu öğretmen lisesi. Çok uçarsak askeri lisede de olabilir.

Yılbaşı için de eve gitmiş, lise 4'teki abileri ablaları aparta çıkıp eğlenecekken onun evine gitmesi gerekti.

Şimdi de gelmiş bizi kekliyor "oh evim rahat evim canım evim"

aynan bende böyle anladım.. bende anadolu da okudum yatılı yurtta okuyan arkadaşlar vardı sıkıntı çektiklerini biliyorum.. ama şuan üniversite döneminde çok rahatlar.. sende kendini ordan sağ sağlim üniye atarsan rahat olursun dostum ;)

yurt ortamı sakattır özentilik ile kötü alışakanlıklar kazanırsan işin suyu çıkar.. ama derslerine bakar çalışırsan üni.de sen suyunu çıkarırsın..

özlettin kendini lan iyibu portal :D iyi 2 3 gün kafa çek yat duş filan bende az çekmedik yurt ortamını hala daha yurttayız ya.. neyse üni de yurt başka tabi

Hocam sağolasın :D Vallahi şu yorgunluk üzerimden kalksa iyi olucak 4-5 saatlik uykuyla geçiniyordum :)

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

bende senin dediğin sıkıntıları çektim kardeşim, 2 sene yurtta bende kaldım , sora herşey güzel oluyo merak etme sık dişini. :)  7.yılım bu yalnızım. alıştık be.. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
Toplam Hit: 1515 Toplam Mesaj: 14