Evim Evim Güzel Evim ...
-
The_Cure bunu yazdı
Eleman yatılı bir lisede okuyor.
Büyük ihtimal fen lisesi veya anadolu öğretmen lisesi. Çok uçarsak askeri lisede de olabilir.
Yılbaşı için de eve gitmiş, lise 4'teki abileri ablaları aparta çıkıp eğlenecekken onun evine gitmesi gerekti.
Şimdi de gelmiş bizi kekliyor "oh evim rahat evim canım evim"
aynan bende böyle anladım.. bende anadolu da okudum yatılı yurtta okuyan arkadaşlar vardı sıkıntı çektiklerini biliyorum.. ama şuan üniversite döneminde çok rahatlar.. sende kendini ordan sağ sağlim üniye atarsan rahat olursun dostum ;)
yurt ortamı sakattır özentilik ile kötü alışakanlıklar kazanırsan işin suyu çıkar.. ama derslerine bakar çalışırsan üni.de sen suyunu çıkarırsın..
özlettin kendini lan iyibu portal :D iyi 2 3 gün kafa çek yat duş filan bende az çekmedik yurt ortamını hala daha yurttayız ya.. neyse üni de yurt başka tabi -
zone bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
Eleman yatılı bir lisede okuyor.
Büyük ihtimal fen lisesi veya anadolu öğretmen lisesi. Çok uçarsak askeri lisede de olabilir.
Yılbaşı için de eve gitmiş, lise 4'teki abileri ablaları aparta çıkıp eğlenecekken onun evine gitmesi gerekti.
Şimdi de gelmiş bizi kekliyor "oh evim rahat evim canım evim"
aynan bende böyle anladım.. bende anadolu da okudum yatılı yurtta okuyan arkadaşlar vardı sıkıntı çektiklerini biliyorum.. ama şuan üniversite döneminde çok rahatlar.. sende kendini ordan sağ sağlim üniye atarsan rahat olursun dostum ;)
yurt ortamı sakattır özentilik ile kötü alışakanlıklar kazanırsan işin suyu çıkar.. ama derslerine bakar çalışırsan üni.de sen suyunu çıkarırsın..
özlettin kendini lan iyibu portal :D iyi 2 3 gün kafa çek yat duş filan bende az çekmedik yurt ortamını hala daha yurttayız ya.. neyse üni de yurt başka tabiHocam sağolasın :D Vallahi şu yorgunluk üzerimden kalksa iyi olucak 4-5 saatlik uykuyla geçiniyordum :)
-
bende senin dediğin sıkıntıları çektim kardeşim, 2 sene yurtta bende kaldım , sora herşey güzel oluyo merak etme sık dişini. :) 7.yılım bu yalnızım. alıştık be..