Evimden Kar Manzarası
-
hocalar sabah baktım manzara cok güzel sizinle paylaşayım dedim. samsung e 840 cep telefonumla cektim...
varsa sizden de alalım
http://img585.imageshack.us/img585/7804/spa2078.jpg
-
hangi memleket?
-
neresi burası hocam ?
kartopu oyna boşa gitmesin :/
-
Doğayı Sevıyorum ya :)
-
kayseri de kadir has kent parkı nın orada resmin sağında tepenin ucundaki yer İCEMAR cafe bilen bilir
babam rahatsızlıgından dolayı bag evimizde kalıyor
dun aksam giitmiştim sabah görünce hoşuma gitti paylasayım dedim
-
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------
kayseri de kadir has kent parkı nın orada resmin sağında tepenin ucundaki yer İCEMAR cafe bilen bilir
-----------------------------Kayserımı? Anaaa..Bende ordan bu sabah geldım Ankaraya :)
Kayserı fena sehır deıl.Bı seyıre cıkamadım ya ıcımde yara kaldı :)
Ama bes Tepeler guzeldı :) guya hayvanat bahcesıne gıttık ıcerde bı BEN vardım :)
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------Kayserımı? Anaaa..Bende ordan bu sabah geldım Ankaraya :)
Ama bes Tepeler guzeldı :) guya hayvanat bahcesıne gıttık ıcerde bı BEN vardım :)
-----------------------------Beş tepeler güzeldir hocam ama bizim ordan daha güzel değildir.
gecen yaz akşam cekmiştim bi kaç kare onları da koyarım eger bulabilirsem
-
CiRKiN bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------Beş tepeler güzeldir hocam ama bizim ordan daha güzel değildir.
gecen yaz akşam cekmiştim bi kaç kare onları da koyarım eger bulabilirsem
-----------------------------olur hocam ,memnun olurum ;)
-
ayy çok güzelmiş yaa keşke burda da yağsa :( sabah sabah içim açıldı fotoları görünce .. eline sağlık
-
yav ben merkezdeyim kayseride kar bi türlü tutmuyo :) adam akıllı bi kar topu oynayamadık :) bundan 4-5 sene evvel merkez mürkez dinlemez bi kar fırtınası çıkardı etraf 1 metre kar olr okullar 1 hafta tatil olur kar 1 ay kalırdı a.q :) iklimler değişiyo amk..
Hocam bu arada güzel yer bende bizim bağ gittiğimde çekeyim bi foto oralardada vardır kar beğendik çiftlik bağları :)
-
Tekirdağ'dan geçen senenin kar manzaraları.. Evimin bulunduğu çevre (=
Nokia 6220 Classic'le çekilmiştir.