Evinde Akvaryum Olan Var Mı?
-
bende de var, high tech kurdum ama bi aksattın mı bidaha boka sarıyor, hiç aksatmadan bakımını , su değişimini vs yapmak gerek, iş güç yoğunsa bulaşma ama boş zamanın oluyorsa güzel bir hobi. haftada 1 en az, cam temizliği, su temizliği, bitki varsa bitki budaması, hortumların yosunlarının temizliği vs derken haftada bir 2 saatini vermen yeterli olur, haftada bir 2 saat veremezsen 2. haftaya herşey dağılıyo bidaha önünü alamıyosun ve soğuyosun :)
-
vesselam bunu yazdıkuytul bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Kurmak istiyorum ben de gozum kesmiyor
Cok temizlemesi etmesi var mı?
ayda bir suyu değiştir yeter. suyla beraber hava motorunun filtresini de suyla temizle. başka bir şeyi yok. suyu değiştirmek için de pompalı plastik bi alet var onla hallediyorsun. temizlik için bi tane temizlik kovan olursa iyi olur.
su değimi haftada bir en kötü 10günde bir %30 civarında değişimi önerilir
iç veya dış filtrenin süngeri kesınlıkle musluk suyunda yıkanmaz.akvaryumdan alınan suyla temizlenir.aksi takdirde yararlı bakteriler ölür.bunun sonucunda balıklarınız ölür.Oha amma bilgi bu yahu
Var mi boyle hap bilgi başka
-
LaNCeLoT bunu yazdıvesselam bunu yazdıkuytul bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Kurmak istiyorum ben de gozum kesmiyor
Cok temizlemesi etmesi var mı?
ayda bir suyu değiştir yeter. suyla beraber hava motorunun filtresini de suyla temizle. başka bir şeyi yok. suyu değiştirmek için de pompalı plastik bi alet var onla hallediyorsun. temizlik için bi tane temizlik kovan olursa iyi olur.
su değimi haftada bir en kötü 10günde bir %30 civarında değişimi önerilir
iç veya dış filtrenin süngeri kesınlıkle musluk suyunda yıkanmaz.akvaryumdan alınan suyla temizlenir.aksi takdirde yararlı bakteriler ölür.bunun sonucunda balıklarınız ölür.Oha amma bilgi bu yahu
Var mi boyle hap bilgi başka
balıklar en çok kabız hastalıgına yakalanır
bulaşıcıdır
karantina tankı kurulup flagy antibiyotik tedavisi uygulanır :) -
vardi