Evinde Max. 300-350 Tl‘Ye Kendine Birşeyler Yapmak İsteyenler.
-
degree bunu yazdı:
-----------------------------
hayırlı satışlar hoca.keşke başlığı satılık atari deseydin, önceki postlarda bahsedilen politika bu olsa gerek.
-----------------------------teşekkür ederim.Hocam burda önemli olan bu cihazı neden satın alacağın ve bende insanlara yönlendirme ve bilgilendirme yaptım bu cihaz ile bunları yapabilirsiniz diye.Almayacak kenarda parası olan adamda en azından biir fikir edinip.Ya aslında güzelmiş ben bunu yapayım diye bilir.Lcd si çok değerli bir lcd.Bundanda bahsetmek istedim yorumun için teşekkür ederim.
-
düzenleme :
-
aslında güzel projeler cıkabilir ama sadece ekranı bulabilsen çok daha güzel olur konunun takipçisiyim
-
Smirnoff bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Yanlış anladıysam düzelt o sik kadar ekranı lcd yapmaktan bahsediyosun öylemi ? Hacı lcd olsa nolur olmasa nolur o ?
-----------------------------verdiğim örneklere baktın mı konuşuyorsun?
Evet baktım, arkadaşın dediği gibi satış politikası bu..
-----------------------------her yerde baltalama harekatı yapıyor bu eleman :| :D
-
Amd-x bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Yanlış anladıysam düzelt o sik kadar ekranı lcd yapmaktan bahsediyosun öylemi ? Hacı lcd olsa nolur olmasa nolur o ?
-----------------------------verdiğim örneklere baktın mı konuşuyorsun?
Evet baktım, arkadaşın dediği gibi satış politikası bu..
-----------------------------her yerde baltalama harekatı yapıyor bu eleman :| :D
-----------------------------Baltalama takan kişiye olur hacı umursamazsan olmaz :D
-
şu projeksiyon işi çok iyiymiş uğraşmaya değer
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------bu cihaz ile küçük birşey yapabilirsin daha büyük sistemler daha pahalı ve uğraşlı..
power Led var 100 yada 50 W onunla soğutma derdin olmadan küçük ebatlarda ve kutu içini ışık anlamında iyi izole edersen harika sonuç alırsın -
yukarı
-
gokcan bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------bu cihaz ile küçük birşey yapabilirsin daha büyük sistemler daha pahalı ve uğraşlı..
power Led var 100 yada 50 W onunla soğutma derdin olmadan küçük ebatlarda ve kutu içini ışık anlamında iyi izole edersen harika sonuç alırsın
-----------------------------Umarım powerled ler ısınmıyo demek ısınma derdi yok demek istememişsindir.
İyi satışlar.
-
Yaw fiyatı yuksek desem kızan olcak şimdi :) zaten ps2ler 160 tl falan